Komşusunu kalbinden bıçaklayarak öldürmüştü! İfadesi ortaya çıktı: Küfür ettiği için...

Komşusunu kalbinden bıçaklayarak öldürmüştü! İfadesi ortaya çıktı: Küfür ettiği için...

Antalya'da aralarında çıkan kavgada komşusunu kalbinden bıçaklayarak öldüren Hasan Basri Yağız'ın emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. Yağız ifadesinde, kendisine küfrettiği için bıçakladığını söylerken ikilinin yıllardır kavgalı olduğu öğrenildi.

Vahşet, Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Orta Mahalle 1158 Sokakta dün saat 18.30 sıralarında yaşandı. Komşu iki aile arasında çıkan tartışma kısa sürede alevlenerek kavgaya dönüştü.

8991887.jpg

KALBİNDEN BIÇAKLADI

Kavgada Hasan Basri Yağız (35), yanındaki bıçakla Şehmus Löklök'e (43) saldırarak kalbinden bıçakladı. Ambulansla Serik Devlet Hastanesi'ne götürülen Löklök, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

8991886.jpg

Löklök'ün cansız bedeni morga kaldırılırken polis ekipleri cinayet şüphelisi Hasan Basri Yağız ile kardeşi C.Y.'yi gözaltına aldı.

KÜFÜR İDDİASI

Polis merkezinde ifade veren Yağız, Löklök'ün kendisine küfretmesi üzerine çıkan tartışmanın ardından bıçakladığını itiraf etti. Yağız işlemlerinin ardından Serik Adliyesi'ne sevk edilirken kardeşi C.Y. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

8991884.jpg

HUSUMETLERİ 3 YIL ÖNCE BAŞLAMIŞ

Demirci Hasan Basri Yağız ile hurdacı Şehmus Löklök'ün yaklaşık 3 yıl önce kavga ettiği ve o günden bu yana zaman zaman tartıştıkları öğrenildi.

Şehmus Löklök'ün cenazesinin, işlemlerin ardından Hatay'da defnedileceği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN