Konya'da kan donduran vahşet! Evinde satırla öldürüldü

Konya'da kan donduran vahşet! Evinde satırla öldürüldü

Konya'da, 67 yaşındaki Cuma Han, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu. Han'ın boynuna satırla vurularak öldürüldüğü belirlendi. Polis ekipleri, Han'ın katil ya da katillerinin kimliklerini belirlemek için çalışma başlattı.

Konya'da olay, Ereğli ilçesinde Mehmet Akif Mahallesi Murat Bildik Sokak'ta meydana geldi. Yalnız yaşayan Cuma Han'a (67) ulaşamayan yakınları 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu.

YERDE KANLAR İÇİNDE BULUNDU

DHA'da yer alan habere göre saat 08.00 sıralarında adrese gelen polisler kapıyı kırıp, içeri girdi. Han, kanlar içinde yerde hareketsiz halde yatarken bulundu.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Cuma Han'ın öldüğü tespit edildi. Polis ekipleri, Han'ın satırla boynuna vurularak, öldürüldüğünü belirledi.

o.jpeg

POLİS KATİLİ ARIYOR

Suç aleti satır da olay yerinde bulundu. Han'ın cenazesi otopsi için Ereğli Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Polis, Han'ı öldüren kişi ya da kişilerin kimliklerini belirlemek için çalışma başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN