Korkunç gerçek ortaya çıktı! Müge Anlı'da aranan 3 çocuk annesinden kötü haber: Katili itiraf etti

Korkunç gerçek ortaya çıktı! Müge Anlı'da aranan 3 çocuk annesinden kötü haber: Katili itiraf etti

Ekranların sevilen programları arasında yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert’te kan donduran cinayetin detayları ortaya çıktı. 35 yaşındaki 3 çocuk annesinden kötü haber geldi.Katil bütün her şeyi bir anda itiraf etti. İşte tüm detaylar…

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni bir olaya ışık tuttu. 35 yaşındaki 3 çocuk annesi B.K.’nin eşi T.K. tarafından boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. 27 Ekim Cuma günü Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan T.K. Müge Anlı yayının ardından Konya İl Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından sorguya alındı. Sorguda ise bütün gerçekler bir bir ortaya çıktı.

BOĞARAK ÖLDÜRDÜ

Konya Cinayet Büro Amirliği tarafından gerçekleştirilen sorguda T.K. bütün her şeyi itiraf etti. Konya Akşehir'de bulunan evlerinde eşi B.K’yi boğarak öldürdüğünü itiraf eden T.K.’nin o gece uçurum kenarında görüldüğü ortaya çıktı.

muge-anli-esini-bogdu-ucurumdan-atti.jpg

2 erkek gizli Tanığın o gece T.K.’yi uçurum kenarında terliklerini ters giymiş bir şekilde gördüğünü belirlenirken bir kadın Tanığın da kötü koku aldığını söylemesi yapbozun parçalarını bir araya getirdi. T.K., Müge Anlı ve ekibi olayla ilgili çalışmalarını sürdürürken bölgede dronla arama gerçekleştirdi. Isparta Yalvaç istikametindeki uçurumdan eşine attığını itiraf eden T.K., Konya Numune Hastanesi'nde gerçekleştirilen sağlık kontrollerinin ardından uçurumdaki yeri gösterdi. Ardından Akut ve Dağcı ekipler uçurumdan aşağı inerek cenaze arama çalışmalarına başladı.

esini-bogdu-ucurumdan-atti-muge-anli.jpg

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Sağlık kontrollerinin ardından açıklamalarda bulunan T.K. namus meselesi nedeniyle eşini öldürdüğünü ancak pişman olduğunu söyledi. Savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklanma talebi ile sevk edilen T.K., Sulh Ceza Hakimliği tarafından kasten adam öldürme suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

muge-anli-tayfur-esini-bogdu.jpg

MÜGE ANLI'DAN SERT TEPKİ

Namus meselesi diyerek eşini öldürdüğünü söyleyen T.K.’ya tepki gösteren Müge Anlı, “Kabul etmiyorum bu söylemi. Ortada bir kıskançlık varsa, eşini artık beğenmiyorsan ayrılabilirsin. Karını öldürdükten sonra pavyona gideceksin. Onun hesabından para çekip eğleneceksin sonra da namus için öldürdüm diyeceksin. Sen önce kendi namusuna bakacaksın, sonra başkasının namusuna laf edeceksin. Öldükten sonra insanların arkasından namus meselesi demek kolay. Ben bunu asla kabul etmiyorum” sözlerine dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN