O ilimiz hala denize giriyor! Sıcaklık 32 dereceyi gördü, deniz suyu sıcaklığı kaplıcaları aratmıyor

O ilimiz hala denize giriyor! Sıcaklık 32 dereceyi gördü, deniz suyu sıcaklığı kaplıcaları aratmıyor

Kasım ayına gelirken sıcaklıkların hala düşmemesi hem yetkilileri hem de vatandaşı tedirgin ediyor. O şehirde deniz suyu fokur fokur kaynıyor termometreler ise 32 dereceyi gördü. Deniz suyu değil resmen kaplıcaya döndü. İşte tüm detaylar…

Yerli ve yabancıların göz bebeği Antalya, Ekim ayı sonuna yaklaşırken yazı aratmayan görüntülere sahne oluyor. Termometreler 32 dereceyi gösterirken şehirdeki nem oranı ise %58 olarak ölçüldü. İşte tüm detaylar…

DENİZ FOKUR FOKUR KAYNIYOR

Antalya'da termometreler 32 dereceyi gösterirken şehirdeki nem oranı ise %58 olarak ölçüldü. Deniz suyu sıcaklığı ise 27 dereceye yükselirken tatil sezonunda kapanmak bilmiyor.

antalya-sicakliklari-ekim.jpg

Cumhuriyetin 100 yılına coşkuyla kutlayan Antalyalılar sıcak havanın da tadını çıkardı. Sıcak hava ile birlikte yerli ve yabancı turistlerde sahillere akın etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın okullar için bir günlük tatil açıklaması ile birlikte çocuklarda sahile koştu.

DOYASIYA EĞLENDİLER

Denizde doyasıya eğlenen çocuklar dikkat çekerken 10. sınıf öğrencisi Abdurrahman Dili, havanın güzel olması nedeniyle sahile geldiğini söyledi. Tatilden dolayı memnun olduğunu ifade eden Dili, okulun tatil olmasının güzel olduğunu belirterek günü doyasıya yaşadı.

antalya-29-ekim-kutlamalari.jpg

Bunun yanı sıra Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama doğrultusunda Salı günü gök gürültülü sağanak yağış beklentisi olduğu duyuruldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN