KPSS 50 puanı olanlar dikkat! O üniversite personel alımı yapacak! Başvurularda sona geliniyor, sakın kaçırmayın!

KPSS 50 puanı olanlar dikkat! O üniversite personel alımı yapacak! Başvurularda sona geliniyor, sakın kaçırmayın!

Güncel personel alımlarını yakından takip eden vatandaşlara sevindiren haber o üniversiteden geldi. KPSS 50 puan ile alım yapılacağı belirtilirken alımların hangi kadrolarda yapılacağı da açıklandı. İşte personel alım detayları…

Hitit Üniversitesi farklı kadrolarda personel alımı yapılacağını duyurdu. KPSS 50 puan ile alım yapılacağı belirtilirken başvurular için son tarihin 22 Mayıs 2024 olduğu duyuruldu. Peki, personel alım şartları nelerdir? İşte personel alım detayları…

HİTİT ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIM ŞARTLARI

Hitit Üniversitesi bünyesinde yapılacak personel alımları için adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’ndaki şartları sağlaması gerekmektedir. Adaylardan istenen başvuru şartları şu şekildedir:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması,

Erkek adayların askerlikle ilişiğinin bulunmaması ya da askerlik görevini tamamlaması,

Adayların görevini yapmasına engel olabilecek devamlı bir hastalığının bulunmaması vücut ve akıtılıp sağlığının yerinde olması,

2022 KPSS puanı ile ilgili unvanlardan adayların en az 50 puan ve üzeri bir puanının bulunması,

Adayların 35 yaşını bitirmemiş olması,

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olması,

Herhangi kanun hükmünde kararname ile kamudan çıkarılmamış olması şartlarını sağlaması gerekmektedir.

hitit-universitesi.jpg

BAŞVURU NİTELİKLERİ NELER?

4 Destek Personeli “Temizlik Hizmetleri” alımı için adayların erkek olması, lise, temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmaması şartı var.

2 Destek Personeli “Temizlik Hizmetleri” için adayların erkek olması, Otelcilik ve Turizm Meslek Liseleri ile Mesleki ve Teknik Liselerin Yiyecek-İçecek Hizmetleri Servis alanı mezunu olması, yiyecek-İçecek servisi ile temizlik hizmetini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmaması şartı var.

4 Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için adayların erkek olması, önlisans, silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olması, 167 cm’den kısa olmaması şartı var.

1 Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için adayların erkek olması, önlisans, silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olması, 167 cm’den kısa boylu olmaması şartı var.

universite-hitit.jpg

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Hitit Üniversitesi kapsamında yapılacak personel alımları için adayların 22 Mayıs 2024 tarihine kadar başvuru işlemlerini tamamlaması gerekmektedir. Başvuru detayları kapsamında adaylar başvuru detaylarını https://kamuilan.sbb.gov.tr/ilanDetay.aspx?kod=wjpYawXrN3UAvRCDbb4Q645CPY1MZyzjWe1Y7KOuBDirHjmsvs%2fDBBHPxBzLkGisL86E%2fM8j197HB7HDJnh76FDTYV21zIRkCfJKjVrzai8Gn5g8awq4EvdyWAtux750 adresi üzerinden öğrenebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN