KPSS ortaöğretim sınavı saat kaçta başlıyor? KPSS ortaöğretim sınav kaç dakika sürecek, kaçta bitecek?

KPSS ortaöğretim sınavı saat kaçta başlıyor? KPSS ortaöğretim sınav kaç dakika sürecek, kaçta bitecek?

KPSS ortaöğretim sınavı yarın gerçekleştirilecek. ÖSYM tarafından sınav yerleri açıklanırken adaylar sınav hakkındaki detayları araştırmaya devam ediyor. Toplam 130 dakika sürecek olan sınavın saat kaçta başlayacağı merak ediliyor. İşte KPSS ortaöğretim sınavı hakkında merak edilen tüm detaylar…

6 Kasım 2022 Pazar günü KPSS ortaöğretim sınavına katılacak olan adaylar sınav hakkında araştırmalarını hızlandırdı. Sınava saatler kala heyecan artarken sınav saati, ne kadar süreceği gibi pek çok soru araştırılıyor. Adaylar en az bir saat önce sınav alanında bulunmalıdır. Sınava geç kalan adaylar hiçbir şekilde sınava alınmayacak.İşte KPSS ortaöğretim sınavı hakkında merak edilen tüm detaylar…

KPSS ORTAÖĞRETİM SAAT KAÇTA?

KPSS ortaöğretim sınavı 6 Kasım 2022 pazar günü 10:15'ta başlayacak. Saat 10:00'dan sonra sınav salonlarına hiçbir aday alınmayacak.

KPSS ortaöğretim sınavı saat kaçta

KPSS ORTAÖĞRETİM KAÇ DAKİKA SÜRECEK, KAÇTA BİTECEK?

Adaylar toplam 130 dakika boyunca ter dökerken 10.15’te başlayan sınav 12.20’de sona erecek.

KPSS sınavlarının ilk 100 dakikasında tamamlanmadan ve son 15 dakika içerisinde sınavdan çıkmak yasaktır. Sınav sırasında adayların kısa sürede olsa sınav salonunu terk etmesi yasaktır. Adaylara kesinlikle izin verilmemektedir. Adayların mazereti ne olursa olsun sınavı terk etmesi yasaktır. Sınav salonu terk eden kişiler tekrar sınava alınmaz. Bu süreler içerisinde sınavdan çıkan adaylar bina içerisinde bekletilmektedir.

Yukarıda belirtilen süre içerisinde sınavdan çıkan adayların sınavları geçersiz sayılacaktır. Belirlenen süre içerisinde sınava katılan adayların soru kitapçığını ve cevap kağıdını salon görevlisine eksiksiz teslim etmesi gerekir. Sınav sonunda soru kitapçıkları ve cevap kağıtları sınav görevlisi tarafından toplanmaktadır. Toplanan belgeler hemen koruma altına alınarak paketlenir ve bu paketler hiçbir şekilde açılmaz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN