KPSS şartsız bekçi alımları başladı! 18 yaşını tamamlayan başvuracak! En az ilkokul mezunu…

KPSS şartsız bekçi alımları başladı! 18 yaşını tamamlayan başvuracak! En az ilkokul mezunu…

Binlerce kişinin yakından takip ettiği güncel iş ilanlarına her gün yenileri eklenmeye devam ediyor. Bekçi olmak isteyenler bu ilanlara çok sevinecek. 18.55 yaş aralığında en az ilkokul mezunu bekçi alımları başladı. İşte tüm detaylar…

İŞKUR tarafından sağlanan birçok farklı iş fırsatı bulunurken bu kez de bekçi alımları için düğmeye basıldı. En az ilkokul mezunu olanların KPSS şartsız başvuruda bulunabileceği ilan detayları hakkında araştırmalar devam ediyor. Farklı yaş gruplarında yapılacak olan alımlar için detaylar paylaşıldı. İnşaat ve iş yeri bekçisi alımları için tüm detaylar İŞKUR üzerinden paylaşılıyor. İşte tüm detaylar…

İŞKUR BEKÇİ ALIMLARI BAŞLADI

Özel sektörde artan güvenlik talepleri bekçi alımlarını da beraberinde getiriyor. İŞKUR üzerinden ilanlarını yayınlayan birçok kişi Şubat ayına özel personel alımları için farklı fırsatlar sunuyor. Adaylardan ekstra şartlar istenmezken geniş bir kitlenin de ilanlara başvuruda bulunabileceği görülüyor. İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek olan inşaat iş ve işyeri bekçi alımları için detaylar paylaşıldı.

iskur-bekci.jpg

BEKÇİLİK BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İŞKUR bünyesinde gerçekleştirilecek bekçi alımları için aranan genel şartlar şu şekildedir:

  • TC vatandaşı olmak
  • En az ilkokul mezunu olmak
  • En az 18 yaşını tamamlamış olmak
  • Kamu haklarından mahrum olmamak
  • Sağlık durumunun çalışmaya uygun olması
  • Adli sicil ve güvenlik soruşturması sonuçlarının olumlu olması
  • Askerlikle ilgili bir durumunun olmaması (Tamamlamış, erteletmiş ya da muaf olmak)

iskur-odeme.jpg

BAŞVURU SÜRECİ NASIL İŞLİYOR?

İŞKUR üzerinden yayınlanan güncel ilanları takip ederek inşaat ve işyeri bekçi pozisyonları için başvuruda bulunabilirsiniz. İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden ilanları doğrudan inceleyerek size uygun olan ilana başvuruda bulunabilirsiniz.

Adaylar İŞKUR'un online platformu üzerinden başvuruda bulunabileceği gibi online başvuru imkanı bulunmayan kişilerin de şahsen başvurabileceği belirtildi. İŞKUR şubeleri veya çağrı merkezleri üzerinden de hızlı bir şekilde başvuruda bulunabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN