KPSS'den bu puanı alanlar İl Özel İdaresi'nde işe alınacak! Başvurular başlıyor: İşte işe alım şartları

KPSS'den bu puanı alanlar İl Özel İdaresi'nde işe alınacak! Başvurular başlıyor: İşte işe alım şartları

Türkiye İş Kurumu tarafından alımlar yapılmaya devam ediyor. Kendi bünyesine personel alımı yapacağını duyuran İl Özel İdaresi başvuru detayları paylaşıldı. İŞKUR üzerinden yapılan başvuru için gerekli şartların sağlanması gerekiyor. Peki başvuru şartları nelerdir? İşte tüm detaylar...

PERSONEL ALIMLARI BAŞLIYOR

Son zamanlarda sık sık duyurulan personel alımlarına Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yenileri açıklanmaya devam ediliyor. İl Özel İdaresi personel alımı duyurusu sonrasında iş imkânı arayan vatandaşlara müjdeli haber verildi. Personel alımı Bolu ili kapsamında gerçekleştirileceğini duyuruldu.

İlanların paylaşılmasıyla birlikte iş imkânı ayağınıza geldi. Paylaşılan ilan detaylarında başvuru şartları ve süreci de açıklandı. Bolu İL Özel İdaresi bünyesine yapılacak alımlar ile birlikte mülakat yapılacağı bilgisi de paylaşıldı. Başvurusu onaylanan adayların Bolu İl Özel İdaresi tarafından sözlü sınava girmesi gerektiği başvuru detaylarında yer aldı.

maxresdefault-1.webp

ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR

Bolu İl Özel idaresi bünyesine yapılacak olan alımlar için bazı şartlar bulunuyor. Başvuru yapan kişilerden istenen şartlar ise şu şekilde;

  • Personel alımlarına başvuruda bulunmak isteyen adayın Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekir,
  • Başvuru yapan adayın kamu haklarından mahrum olmaması gerekir,
  • Aday erkekse askerlik görevini tamamlamış olması gerekir,
  • Adayların başvuru için en az KPSS P93 puan türünden 70 puan alması şartı bulunur,
  • Başvuru için adayların 5 Haziran 2023 ile 16 Haziran 2023 tarihleri arasında Bolu İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü binasında yetkili kişilerce başvuru sürecini tamamlayabilir,
  • Başvuru işlemlerini tamamlayan adaylar sözlü sınava tabi tutulacaktır. Sözlü sınava katılmayı hak kazananlar için 20 Haziran 2023 tarihinde Bolu İl Özel İdaresi resmî web sitesi üzerinden giriş belgelerine erişebilecekler.
  • Sözlü sınav 22 Haziran 2023 tarihinde saat 09.30’da Bolu İl Özel İdaresi Hizmet Binası’nın giriş katında Encümen Toplantı Salonu’nda yapılacağı ile ilgili bilgi verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN