Kümesine giren köylü gördüklerine inanamadı! Yüzünü yıkayıp tekrar saydı. Yeni doğan civcivin dört tane...

Kümesine giren köylü gördüklerine inanamadı! Yüzünü yıkayıp tekrar saydı. Yeni doğan civcivin dört tane...

Görüntüler Bursa'dan! Kümesine giren köylü, gördükleri karşısında şaştı kaldı! Yüzünü yıkadı ve tekrar saydı! Yeni doğan civcivin tam 4 tane...

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşanan olağanüstü bir olay, bölge sakinlerini şaşkına çevirdi. İnegöl'ün kırsal Çitli mahallesinde Kenan Az'a ait tavuk, 9 yumurta üzerine yatmıştı. Bugün, 20 günün ardından yumurtalardan çıkan civcivler arasında sıra dışı bir durum ortaya çıktı: bir civciv, normalden farklı olarak 4 bacaklıydı.

4-ayakli-civciv.webp

Kenan Az ve mahalle sakinleri, bu olağanüstü olay karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı. Az ailesinin ilginç keşfi, civcivin yürümekte zorluk çekmesiyle daha da dikkat çekici hale geldi. Kenan Az, yaşananları şaşkınlıkla karşılayarak, "Civcivin 4 adet bacağı var. Yüce rabbim neler yaratıyor" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN