Kuraklık apartmanlara sıçradı! Tek tek mühürlemeye başladılar… Durum vahim

Kuraklık apartmanlara sıçradı! Tek tek mühürlemeye başladılar… Durum vahim

Dünya genelindeki kuraklık Türkiye'ye, Türkiye'den ise o ile sıçradı! Tek tek mühürlenmeye başlandı! Durum çok kritik! Her an gidebilir...

İstanbul'da etkisini giderek artıran kuraklık sıkıntısı, şehir genelindeki toplu konutlara da sirayet etmeye başladı. İSKİ'nin yaptığı son duyuruya göre, kuraklıkla mücadele kapsamında alınan sıkı tedbirler kapsamında, pek çok site ve apartmanda bahçe sulamaları tek tek mühürleniyor. Durumun giderek vahimleşmesiyle birlikte, alınan bu önlemler büyük bir kritik önem taşıyor.

BAHÇE SULAMALARI MÜHÜRLENDİ

bahce-hortum-frih-cover.jpg

İstanbul Su ve Kanalizasyon İşleri (İSKİ) tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, kuraklıkla mücadele adına atılan adımlar kapsamında, toplu konut sitelerindeki bahçe sulama faaliyetleri durduruldu. İSKİ duyuruyu, "Sayın sakinler, İSKİ tedbir amaçlı tüm sitelerde bahçe sulamalarını mühürlemiştir. Gerekli önlemleri alacağız bilginize." şeklinde yayınladı

İSTANBUL'DA BARAJ DOLULUK ORANI YÜZDE 30'UN ALTINDA

opera-anlik-goruntu-2023-08-30-171054-iski-istanbul.png

İstanbul'da son günlerde yaşanan kuraklık nedeniyle barajlarda da ciddi bir düşüş yaşandı. Doluluk oranı yüzde 30'un altına düştü. İstanbul'da yetkililer, vatandaşlara sık sık su tasarrufu konusunda bilgi vererek israfın önüne geçmeye çalışıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN