Kurtarmaya gidecek madencilere AFAD'dan onay çıkmadı iddiası

Kurtarmaya gidecek madencilere AFAD'dan onay çıkmadı iddiası

CHP Yoksulluk Dayanışma Ofisi Koordinatörü Hacer Foggo, Zonguldak'taki madencilere, deprem bölgesindeki arama kurtarma çalışmalarına katılabilmeleri için AFAD'ın onay vermediğini iddia etti.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 9 ilde de büyük yıkıma neden olan depremin ardından acı haberler gelmeye devam ediyor. CHP Yoksulluk Dayanışma Ofisi Koordinatörü Hacer Foggo, Türkiye Taşkömürü Kurumundan 500 arama-kurtarma uzmanı madencinin deprem bölgesine gitmelerine AFAD tarafından onay çıkmadığını belirtti. Foggo, Twitter'dan yaptığı açıklamasında "7 saat önce Türkiye Taşkömürü Kurumundan 500 arama-kurtarma uzmanı madenciden sadece 85’inin yola çıkarıldığını diğerlerinin Zonguldak’ta AFAD tarafından onay çıkmadığı için bekletildiğini duyurdu. Hala enkazda insan varken neden bekletiyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN