Bakan Kurum, CHP lideri Özgür Özel'in, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere'nin kendisinin yakasına yapıştığına dair iddialarını yalanladı ve sosyal medyada "Atma Ziya" sahnesiyle cevap verdi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere'nin kendisinin yakasına yapıştığına dair yaptığı açıklamayı yalanladı. Bakan Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Özel’in iddialarını, Yeşilçam’ın unutulmaz filmi Neşeli Günlerden "Atma Ziya" sahnesiyle ele alarak bir video yayımladı. Videoya şu notu ekledi:
"Ben belediye başkanının üzerine yürümüşüm, o da benim yakama yapışmış… Ne hayal, ne yalan! İnsan böyle bir uydurmaya nasıl inanır? Özgür Özel, Türk siyasetinin Ziya’sı olma yolunda hızla ilerliyor. Kendisine şifa diliyorum."