Kuzey Afrika’dan taşınan toz araçları çamur içinde bıraktı: Oto yıkamacılar bayram etti

İstanbul'da meydana gelen toz taşınımı yağmurla birleşince çamura dönüştü. Araçları toz ve çamur içinde kalan sürücüler oto yıkamacıların yolunu tuttu. Yıkamacılar, önceki günlere göre yoğunluk yaşandığını belirtti.

İstanbul'da Kuzey Afrika'dan lodosla taşınan toz yağmurla birleşince çamura dönüştü. Yağan çamur otomobilleri kirletti. Araçlarının toz ve çamur içinde kaldığını gören sürücüler akın akın oto yıkamacılara gitmeye başladı.

Bu durumdan memnun olan yıkamacılar müşteri sayılarında diğer günlere göre artış yaşandığını aktardı.

8856709.jpg

'DİĞER GÜNLERE GÖRE YOĞUNLUK VAR'

Yağan çamurdan aracı kirlenen sürücü Onur Erdinç, "Öğlen çamur yağmaya başladı akşama doğru da devam etti. Biz de bugün sıradayız. Çamuru atlatmak için arabamızı yıkatıyoruz. Müşterilerimize temiz olsun arabamız. Sırada beklemeye devam ediyoruz" dedi.

8856705.jpg

Oto yıkama personeli Özcan Uzun ise, "Akşam çamur yağdığı için müşterilerimiz yoğun bir şekilde arabalarını yıkatmaya çalışıyorlar. Biz de yardımcı oluyoruz. Çamurdan dolayı diğer günlere göre bir yoğunluk var. Çamurdan dolayı yıkama yaptırıyorlar." diye konuştu.

8856711.jpg

'DÜN FELAKET ÇAMUR YAĞMIŞ'

Arabasını temizleyen Ömer Ömeroğlu ise, "Biz her gün araba temizliyoruz. Siyah araba olduğu için zahmeti var. Dün de felaket çamur yağmış. Onun için arabayı temizliyoruz. Turizm sektöründe çalıştığımız için devamlı arabamızın temiz olması gerekiyor" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN