KYK yurdunda sır ölüm! Yatağında ölü bulundu

Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü 3. sınıf öğrencisi İrem Er, KYK yurdundaki odasında ölü bulundu. Şüpheli ölüm ile ilgili soruşturma başlatıldı.

24 yaşındaki İrem Er, dün akşam arkadaşlarına başının ağrıdığını söyledikten sonra ağrı kesici içip uyudu. Sabah yurttaki oda arkadaşları Er'i uyandırmak istediklerine uyanamaması üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdiler. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Er'in hayatını kaybettiğini teyit etti.

Er'in cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından Er'in memleketi Manisa'ya gönderileceği öğrenildi.

Şüpheli ölüm olayıyla ilgili soruşturma başlatıldı. Polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunurken, Er'in ölüm nedenini aydınlatmak için kamera kayıtları ve tanık ifadeleri de değerlendirilecek.

Bu olay KYK yurtlarındaki sağlık koşullarını yeniden gündeme getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN