La Casa De Papel dizisi o ilçemizde gerçek oldu: Duvarları dele dele döviz bürosunun kasasını patlattılar

La Casa De Papel dizisi o ilçemizde gerçek oldu: Duvarları dele dele döviz bürosunun kasasını patlattılar

Yayınlandığı dönemin en popüler dizisi La Casa De Papel dizisi resmen gerçek oldu! O ilçemizde yaşanan olay, akıllara La Casa De Papel'i getirdi. Film gibi soygun olayı şaşkına çevirdi. Duvarları dele dele döviz bürosunun kasasını patlattılar! İşte detaylar...

NESİBE GÖVEN ATALAY

İstanbul Bağcılar'da yaşanan olay, akıllara popüler dizi "La Casa De Papel"i getirdi. Kimliği belirsiz kişiler, bir döviz bürosunun kasasına ulaşmak için duvarları dele dele ilerledi. Oksijen tüpü ile kasayı patlatmaya çalışan soyguncular, alarmın devreye girmesiyle planlarını yarım bırakıp kaçmak zorunda kaldı.

KASAP DÜKKANINDAN DÖVİZ BÜROSUNUN KASASINA UZANAN FİLM GİBİ SOYGUN

hirsizlik-1.webp

29 Mart gecesi gerçekleşen soygun girişimi, kasap dükkanının bitişiğinde bulunan döviz bürosunu hedef aldı. Soygun, gece saatlerinde kasap dükkanındaki balkon kısmından içeri girilerek başladı. Soyguncular, döviz bürosunun duvarını delerek kasaya ulaşmayı denedi fakat darbe sensörlü alarmın devreye girmesiyle hızla olay yerinden uzaklaştı.

SOYGUNCULARIN PROFESYONELLİĞİ DİKKAT ÇEKTİ

Kasap dükkanının sahibi Saim Bayır, soyguncuların profesyonelliklerine dikkat çekti. Dükkan sahipleri sabah işe geldiklerinde çöp poşetlerinden yapılmış perde ve döviz bürosuna açılan delikle karşılaştı. Döviz bürosunun ortaklarından Çağlar Kaya ve Fikret Kaya da, soyguncuların oksijen kaynakları ve alçı kullanarak içeride 5-6 saat zaman geçirdiklerini ve dikkatle hazırlanmış bir planın parçası olduklarını belirtti.

kasa-001.webp

"LA CASA DE PAPEL BAĞCILAR" YORUMLARI

Soygunun yapılış biçimi ve profesyonelliği, sosyal medyada "La Casa De Papel Bağcılar" şeklinde yorumlara neden oldu. Ünlü dizi La Casa De Papel'deki gibi karmaşık ve ustalıkla hazırlanmış bir planın izlerini taşıyan bu olay, sosyal medya kullanıcıları arasında büyük ilgi gördü. Dizideki gibi, gerçek hayatta da bir suç dehasının planı ve ustalıkla yönlendirilen bir soygun Bağcılar'da hayat buldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN