La Casa de Papel gerçek oldu! İzmir'de şaşkına çeviren olay: Garip maske takan suçlular ateş açtı

La Casa de Papel gerçek oldu! İzmir'de şaşkına çeviren olay: Garip maske takan suçlular ateş açtı

La Casa de Papel gerçek oldu! İzmir’in Gaziemir ilçesinde şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Garip maske takan grup resmen La Casa de Papel’i oynadı! Suçlular pompalı tüfekle ateş açtı...

İzmir'in Gaziemir ilçesindeki bir iş yerine düzenlenen silahlı saldırı sonrasında gerçekleştirilen operasyonla birlikte maskeli saldırgan ve yardım eden üç kişi yakalandı.

400’E YAKIN GÜVENLİK KAMERASI İNCELENDİ

la-casa-de-papel-gercek-oldu.jpg

İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, 30 Kasım tarihinde Beyazevler Mahallesi'nde bulunan bir oto galerisine yapılan pompalı tüfek saldırısının ardındaki maskeli saldırganı belirlemek için çalışma başlattı. Yapılan saha çalışmaları ve 400’e yakın güvenlik kamerası incelemesi sonucunda, saldırının İ.Ö. adlı bir erkek tarafından gerçekleştirildiği tespit edildi. Saldırganın yardımına gelen ve olaya karışan Y.Ç., A.E. ve N.Ç. adlı üç şüphelinin de adresleri belirlendi. Polis ekipleri tarafından düzenlenen eş zamanlı operasyonla birlikte, 4 şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheliler, iş yerine neden saldırdıkları hakkında henüz ifade vermemiş durumda. Gözaltına alınan 4 şüpheli, tutuklama talebiyle adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin tamamı, gece saatlerinde iş yerine silahlı saldırı düzenleme suçlamasıyla tutuklandı.

la-casa-de-papel-gercek-oldu-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN