Lahmacunun fiyatını gören donup kalıyor! Kiloluk et fiyatlarını solladı: Ceplerden bu kadar para çıkacak

Lahmacunun fiyatını gören donup kalıyor! Kiloluk et fiyatlarını solladı: Ceplerden bu kadar para çıkacak

Uygulanan yeni ekonomik model ile birlikte yükselişe geçen enflasyon ile birlikte birçok ürüne peş peşe zam gelmişti. Zamlar tam gaz devam ederken vatandaşlar bir adet lahmacun ile ayranın fiyatlarını hesaplayamaz oldu. Lahmacunun fiyatını görenler donup kalıyor. Kiloluk et fiyatlarını solladı. Vatandaşlar isyan eder hale geldi. İşte 1 adet lahmacuna ceplerden çıkacak olan para...

Yediden yetmişe zevkle yenilen lahmacunu artık satın almak hayal oldu. 1 adet lahmacunun fiyatını duyunca bir daha yanından bile geçmeyeceksiniz. Kiloluk et fiyatlarını solladı. Lahmacunun fiyatını görenler donup kalıyor. Vatandaşlar isyan eder hale geldi. Artık matematik bile yetişmiyor!

ALTIN FİYATLARINI BİLE SOLLADI

Her yaz mevsiminde lahmacunun fiyatı hep merak konusu olur. Özellikle tatil bölgelerindeki fiyatlar vatandaşlar tarafından yakından takip edilir. Yeni fiyatlar oluştu. Bodrum'un yine zam şampiyonu lahmacun oldu. Bodrum'da 1 adet lahmacunun fiyatıyla 1 kilogramlık kıyma alınabiliyor. İşte Bodrum Türkbükü'ndeki plajlarda lahmacun fiyatları ve ayranla birlikte yenildiğinde ödenecek o rakamlar...

ghhghg-72.jpg

2 ADET LAHMACUN 2 AYRAB 870 TL!

'2 lahmacun 2 ayran 870 TL, yer misiniz?' sorusunu vatandaşlara yöneltince "Yemem tabii ki" derken bir başkası ise "Yiyebilirim, neden olmasın, çünkü çok güzel" yanıtını veriyorlar. Vatandaşlar "Kazık" ve "Lahmacun güzel bir yemek olmaya başladı" yorumlarını da yaptı.

ghhghg-73.jpg

1 KİLOGRAM KIYMA FİYATINI GEÇTİ

Bodrum'da her sene lahmacun fiyatlarına zam gelmeye devam ediyor. Türkbükü'ndeki lahmacunun fiyatı yeni sezonda 295 TL'ye çıktı. Durumu değerlendiren bir başka işletmeci ise "1 kilo etin üstüne çıkmış yani rakam olarak. Ben 295 liraya 4 tane lahmacun veriyorum" yorumunda bulundu.

fdfdfd-2023-04-08t115737-774.jpg

Türkiye'nin en gözde tatil mekanlarından Bodrum Türkbükü, sezonu yine uçuk rakamlarla açtı. Her sene bölgenin nabzını tutan lahmacun barometresi yine bir önceki yılı katladı. Lahmacunun fiyatı 2021 yılında 95 TL, 2022 yılında 194 TL idi. 2023 yılında ise 295 TL oldu.

VATANDAŞLAR İSYAN ETTİ

Kıymanın kilogram fiyatı şu sıralarda 250 TL. Yani 100-150 gram kullanılan bir lahmacun, bir kilo kıymadan daha pahalı. Bu durumla ilgili vatandaşlar "Lahmacun için çok yüksek, matematik yetmiyor gerçekten" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN