LGS'ye giren öğrencilere duyuruldu! Son dakikaya bırakanlara iyi haber: Açık olacak

LGS'ye giren öğrencilere duyuruldu! Son dakikaya bırakanlara iyi haber: Açık olacak

LGS sınavına girecek olan öğrenciler için önemli bir duyuru yapıldı: Nüfus Müdürlükleri pazar günü de açık olacak! İşte çalışma saatleri...

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına girecek öğrencilerin kimlik kartı başvuruları için önemli bir duyuru yapıldı. Nüfus müdürlükleri, öğrencilerin başvurularını alabilmek amacıyla 4 Haziran Pazar günü 07.30-12.30 saatleri arasında açık olacak.

BU SÜRE ZARFINDA T.C. KİMLİK KARTI BAŞVURULARI KABUL EDİLECEK

2

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, LGS sınavına katılacak olan adayların Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı başvurularının bu süre zarfında nüfus müdürlüklerinde kabul edileceğini duyurdu.

Öğrencilerin mağduriyet yaşamaması için önlemler alınarak, başvuru süresi genişletildi. Ancak adayların başvurudan önce T.C. kimlik kartı bedelini yatırması ve son 6 ay içinde çekilmiş bir adet biyometrik fotoğraf ile birlikte sınav merkezi olan nüfus müdürlüklerine başvurması gerekmektedir.

Bu duyuruyla birlikte öğrenciler, kimlik kartı başvurularını rahatlıkla tamamlayabilecek ve sınav sürecinde herhangi bir aksaklık yaşamayacaklardır. Öğrencilerin belirtilen tarih ve saatler arasında nüfus müdürlüklerine başvurarak gerekli işlemleri gerçekleştirmeleri önemlidir. Böylece LGS sınavına katılımları için gereken kimlik kartlarını edinmiş olacaklardır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN