Lider ölecek diyen ünlü astrologtan şok açıklama: ‘Nisan’da öyle şeyler olacak ki hiç kimse bu nisanı unutmayacak’

Lider ölecek diyen ünlü astrologtan şok açıklama: ‘Nisan’da öyle şeyler olacak ki hiç kimse bu nisanı unutmayacak’

Ünlü Astrolog Mine Ölmez, astroloji ile ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düştü. Nur Viral’le Hayatta Her Şey Var programına katılan Ölmez, nisan ayında olacakları tek tek anlatırken, ‘Lider ölecek’ demesi şaşkına çevirdi. İşte, Astrolog Mine Ölmez’in o açıklamaları…

Beyaz TV ekranlarının sevilen programı Hayatta Her Şey Var’a konuk olan astrolog Mine Ölmez, Nisan ayında yaşanacak gelişmeleri anlattı. Dikkat çekici açıklamalarda bulunan Ölmez’in sözleri şöyle:

"Kötü haber vermeyi tabii ki sevmiyorum ama maalesef dünyanın hali neyse astrolojinin hali de o oluyor. Yani dünyada ne varsa biz de onu konuşmak zorundayız. Çünkü gökle yer her zaman senkronize ve gerçekten gökte ne varsa yerde de o var. Bizim yaptığımız şey hiçbir zaman negatif enerji aşılama ya da manipüle etme olmamalı. Zaten ama gökte olan şeyi ifade etmek olmalı. Kırıcı incitici olmayacak şekilde. Hani diyorsunuzdur belki 'iyi haber yok mu?' diye, valla ne varsa onu sunmaya çalışıyoruz.

unlu-astrolog-2.jpg

İki hafta önceki yayınımızda dedim ki nisan ayında terör olayları işte Allah dedim askerimize ordumuza yardım etsin çünkü ortalık karışabilir demiştim. Tabii ki ben aslında o gidişatı görüyorum ama olmadan söyleyince insanlar paniğe kapılıyor. Yani olmaya doğru anlıyorlar ne olduğunu 'Ha bu yüzden dedi demek ki' diye.

Çok vurucu cümlelerle konuşmadan şunu söylemek isterim bu nisan öyle şeyler olacak ki hiç kimse bu nisanı unutmayacak. Sadece Türkiye'de değil dünyada da öyle olaylar yaşanacak ki diyecek ki herkes 'Ne oluyor yani niye hepsi arka arkaya geldi?' mesela yıllardır olmayan şeyler nasıl oldu, yıllardır beklediğimiz şeylerin hepsi neden nisan ayında gerçekleşiyor veya oluyor diyecekler.

ÇOK GÜÇLÜ LİDER YA VEFAT EDECEK YA DA …

8 Nisan'da çok güçlü bir güneş tutulması var çok çok güçlü bir tutulma bu tutulma kron ya da kiron dediğimiz bir asteroitle birleşiyor ve 19 derece Koç şereflenme derecesi güneşin. Bu ne anlama gelir; dünyada alanında çok ünlü, çok başarılı, lider, komutan ya da işte yöneticilerin dünyayı yöneten insanlardan birinin ya hastalanmasına ya vefatına işaret ediyor. Bu büyük alimlerin ifade ettiği bir şey; önümüzdeki yaklaşık 6 aylık süreç de bu ayla beraber nisanla beraber çok enteresan olacak. Arkadaşlar belki beni sevmeyeceksiniz ama bir sabır sınavından geçecek herkes. Hatta başladı 25 Mart'la beraber bu sabır sınavı başladı.

unlu-astrolog-1.jpg

BAYRAMDA HERKES KENDİNİ TEST EDECEK

Bu Ramazan bu bayram gerçekten kendimizi test edeceğiz. Acaba biz gerçekten nasıl bir insanız? Merkür Koç burcunda retro bundan da bahsetmiştim yangınlardan yangınların çıkabileceğinden... Koç burcu çok fevri, çok kontrol edilemeyen bir alan yani Koç burcunda olan olayları biz çok böyle kontrol edemiyoruz. Birden ateşli hastalıklar, birden yayılan olaylar, birden ateşin yayılması. Çünkü Mars yakmak ister, kanatmak İster, incitmek, mücadele etmek, dövüşmek ister. Dolayısıyla içimizdeki o nefsani dürtüsel tarafımız o kadar sınanacak ki hakikaten de şöyle birkaç gündür bir olanlara bir bakın İnsanın ister istemez bir sınanması oluyor. İşte trafikte çok bir tuhaflıklar var. Bu aralar yani böyle sanki her şey üst üste geliyor gibi.

Bununla beraber biz insan olmak için bu dünyaya gönderildi isek ne zaman biz gerçekten insan olursak o zaman dünyadaki felaketler son bulacak. Yani İnsanoğlu bencilliğinde, sabırsızlığında, kendisine benzemeyeni ötekileştiridiğinde, kendisi gibi düşünmeyene hakaret ettiğinde, bakın çok altını çizerek söylüyorum bunlar vicdansızlıklar devam ettiği sürece dünyanın her yerinde her an felaketler olacak. Bunun önünü alamayız. 'Ben yaparım, ben ederim, bana bir şey olmaz, ben mükemmelim' dersen bitersin, biteceksin. Seni çok ağır sınayacak. Bencilsen, karına eziyet ediyorsan, kocana eziyet ediyorsan, çocuğuna eziyet ediyorsan bunlar ortaya çıkacak.

unlu-astrolog.jpg

HERKES HAKKINI ALACAK

Hak sahiplerine haklarının teslim edilme zamanı. kendi görevlerini kendi yetkilerini mesela kocalık vazifesini, karılık vazifesini, öğretmenlik vazifesini, yöneticilik vazifesini kötüye kullananların hepsinin ortaya döküleceği bir süreç olacak. ilahi adaletin yerini bulma zamanı. Bizim adaletsizlik sandığımız şeyler de adalet sandığımız şeyler de bir sistem gereği gerçekleşiyor. Bizim insan olmamız için oluyor.

"Koç ve Terazi burcu çok önemli olaylar yaşayabilirler. Yani çok kadersel şeyler yaşayabilir. Beklemediği şeylerle yüzleşebilir, bilmediği şeyleri öğrenebilir, olaylar çok hızlı gelişecek. Hayatında yalan varsa bir inkar varsa bir şey varsa ortaya Çok çabuk çıkacak. Hastalıklar varsa çok çabuk çıkacak. Mesela bir sağlık sorunu var farkında değil çok çabuk çıkacak. Bazı bilmediğimiz şeylerle yüzleşiyoruz. Özellikle Koçlar yükselen Koçlar 1963, 1962, 1986, 1987, 2005, 2006 yıllarında doğanlar. Yani bundan 19 sene önce doğanlar, 38 sene önce doğanlar ve 9 sene önce doğanlar. Bunların özellikle etkileneceği 9 yaş grubu da dahil buna hani böyle etkilenecek derken kötü bir şey olacak anlamına gelmiyor bir eşik atlayacağız, bir öğreti alacağız. Bu aralar İçinizde böyle bir sıkıntı varsa bir şeyler kaynıyorsa... Şimdi Güneş tutulması da öyle bir şey ki Güneş öyle yıldızımız öyle bir kıymetli bir her şeyin etrafında döndüğü özel bir Işık ki güneşte bir şey olduğu zaman insanların hayvanların doğanın etkilenmeme şansı yok.

unlu-astrolog-3.jpg

O HASTALIKLARA DİKKAT

Özellikle baş ağrıları, baş bölgesindeki azalar, gözler, burun, dişler. Başımızdaki tüm azalar biraz daha hassaslaşır. Dişlerimiz, kemiklerimiz biraz daha hassaslaşır. Sinir harbiyle yaşanan problemler ortaya çıkar. Yangınlar... Bakın bu ay nisan ayı hiç görmediğimiz kadar zaten söylemiştim hiç ortada yangının y'si yoktu. Yangınlar tam da 2 Nisan'la beraber başladı ve ihmalden oluyor. Yangın ne biliyor musun? Aslında insanlar ne yaşarsa içlerinde doğa da bize onu gösteriyor diyor ki şu an insanlar çok sinirli her yerde yangın çıkıyor değil mi? Birdenbire şu an yüzümüz yanıyor ya da mesela birden yüzümüzde bir yanma oluşuyor. Bunların hepsi bize bir mesaj çok sinirlisin çok streslisin stres dışına böyle vuruyor. Dünyadaki kötülükler de işte felaketler olarak yangınlar olarak insanların öfkesi nefreti o hırsı yangın olarak çıkıyor mesela meydana. Dolayısıyla eğer ortalıkta sürekli art arda bir felaket oluyorsa bilin ki toplumun psikolojisini iyi okumak lazım. Demek ki toplumda bir stres var."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN