Liderlerden 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları

Liderlerden 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajları

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıldönümünde siyasi partilerin genel başkanları kutlama mesajı paylaştı. Akşener, "Her dönemde, her şartta ve her koşulda hakka tapan Türk Milleti’nin mutlak zaferi değişmemiştir, değişmeyecektir!" derken Bahçeli paylaşımında "101 yıl evvel tarihin akışını değiştiren 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Savaşı'nın nihai mükafatı olan kutlu zaferimizi asla lekeletmeyeceğiz, dün defettiklerimize bugün boyun eğmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Mustafa Kemal Atatürk komutasında, 26 Temmuz 1922'de başlayan ve 30 Ağustos'ta büyük bir zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin 101. yıldönümü yurt genelinde coşkuyla kutlanıyor.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün “Türk tarihinin en önemli dönüm noktasıdır” tanımını yaptığı Büyük Zafer için siyasi liderlerden de kutlama mesajları geldi.

İşte liderlerden 30 Ağustos mesajları:

Kemal Kılıçdaroğlu, "26 Ağustos günü Büyük Taarruz ile atılan ilk adım, vatanına canını siper etmiş bir milletin tarihin en büyük mücadelesini vermesiyle 30 Ağustos günü zafere ulaşmıştır. Bu kutlu mücadelenin başkomutanı Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyorum"

Devlet Bahçeli, "101 yıl evvel tarihin akışını değiştiren 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Savaşı'nın nihai mükafatı olan kutlu zaferimizi asla lekeletmeyeceğiz, dün defettiklerimize bugün boyun eğmeyeceğiz.

Zaferimiz kutlu olsun, dilerim ki nice büyük zaferler müstakbelde aziz milletimizle buluşsun. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı'mızın bütün kahraman gazilerini, muhterem şehitlerimizi, cesaret ve fedakarlık abidesi ceddimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum. Allah hepsinden razı olsun diyorum"

Meral Akşener, "Her dönemde, her şartta ve her koşulda hakka tapan Türk Milleti’nin mutlak zaferi değişmemiştir, değişmeyecektir! Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzü ve şanlı vatanımız için şehadete erişen tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyorum. #30AğustosZaferBayramı’mız kutlu olsun!"

Ali Babacan, "Büyük Zaferimizin 101. yılını gururla kutluyor; Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin kumandanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle anıyorum"

Ahmet Davutoğlu, "30 Ağustos bu asil milletin imkânsızlıklar içinde verdiği özgürlük ve bağımsızlık mücadelesi destanının adıdır. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu destanı yazan tüm milli mücadele kahramanlarımızı rahmetle anıyorum.#30AğustosZaferBayramı kutlu olsun."
Karamollaoğlu, "Bütün imkansızlıklar karşısında inanç en büyük imkandır. İnanç ve istiklal aşkıyla kazandığımız 30 Ağustos Zaferimizi kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm istiklal kahramanlarımızı rahmetle anıyorum"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN