Liderlerden Kurban Bayramı mesajları

Liderlerden Kurban Bayramı mesajları

Kurban Bayramı sebebi ile siyasi partilerin genel başkanlarından tebrik mesajları geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, CHP lideri Kılıçdaroğlu, Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, DEVA Partisi lideri Babacan ve Demokrat Parti lideri Uysal, sosyal medya hesaplarından bayram mesajı yayımladılar.

Kurban Bayramı, bugün itibarıyla yurdun dört bir köşesinde kutlanmaya başladı. Siyasi partilerin liderlerinden de sosyal medya hesaplarından bayrama dair tebrik mesajları gelmeye başladı.

İşte siyasi liderin bayram mesajları:

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN

"Aziz milletimizin mübarek Kurban Bayramı'nı canı gönülden tebrik ediyorum.

Kurban Bayramı'nın ailelerimize, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum."

SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKANI TEMEL KARAMOLLAOĞLU

"Millet olarak birlikteliği ve paylaşımı idrak edeceğimiz, “Bölüşürsek tok oluruz.” sözünün manasını hep birlikte yaşayacağımız bir bayramın arifesindeyiz.

Bayramların manevi ikliminde imkanlarımızı paylaşmanın getirdiği güzelliklere şahit olduğumuz gibi ülkemizin de tüm imkanları ve zenginlikleri adil paylaşıldığı taktirde 85 milyon olarak Türkiye’mizde hep birlikte insanca yaşama kavuşacağımıza yürekten inanıyorum.

Bizler bugün bayrama hep birlikte hazırlanıyoruz, ülkemizin bayram gibi güzel yarınlarına da birlikte hazırlanacağız.

Dualarımızın ve kurban ibadetimizin kabul olması dileğiyle; milletimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum."

CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU

"Tüm milletimizin huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesini diliyor, #KurbanBayramı’nı kutluyorum."

GELECEK PARTİSİ GENEL BAŞKANI AHMET DAVUTOĞLU

"Paylaşmanın, selamlaşmanın, eşitliğin hakim olduğu, İslâm dininin yüce değerlerinin; adaletin, şeffaflığın hesap verilebilirliğin ve her türlü ayrımcılığa karşı mutlak eşitliğin hakim olduğu bir düzenin kurulması dileğiyle Kurban Bayramımız Mübarek Olsun."

DEVA PARTİSİ GENEL BAŞKANI ALİ BABACAN

"Bayramlar; paylaşmanın, dayanışmanın, yardımlaşmanın zamanıdır. Bayramlar; birbirimize ulaşmanın, kucaklaşmanın, barışmanın zamanıdır. Bayramlar; kaybettiğimiz sevdiklerimizi hatırlamanın, şükrün ve muhasebenin zamanıdır.

Tüm bu duygularla, Kurban Bayramı'nı huzurla ve sağlıkla geçirmemizi temenni ediyorum. Kurban Bayramımızı kutluyor, sağlık, mutluluk ve bereket diliyorum."

DEMOKRAT PARTİ GENEL BAŞKANI GÜLTEKİN UYSAL

"Selamın, sevginin, bir sabinin başını okşamanın, içten bir gülümsemenin yardım, yardımlaşmanın samimi biçimde bir ibadet sayıldığı dinimizde şüphesiz ki bu bayram biz inananlar için büyük bir vesiledir. Yardımlaşmak, kaynaşmak için vesile bu mübarek günü hakkıyla idrak edebilmek duası, Kurban Bayramı'nın başta Aziz Milletimize ve İslam Dünyasına, tüm insanlığa hayır getirmesi temennisiyle bayramınızı kutluyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN