Liderlerden Niğde'deki kazada hayatını kaybedenler için taziye mesajı

Liderlerden Niğde'deki kazada hayatını kaybedenler için taziye mesajı

Adana'da düzenlenen AK Parti'nin Gençlik Programı'ndan dönerken Konya Selçuk Üniversitesi öğrencilerini taşıyan otobüsün Niğde'de devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, 41 kişi yaralandı. Kaza sonrası muhalefet partisi liderleri taziye ve geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Adana'dan Konya'ya giden yolcu otobüsü saat 04.00 sıralarında kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Adana- Niğde otoyolunda, Güney köyü yakınlarında devrilen otobüs Adana'da düzenlenen AK Parti'nin Gençlik Programı'ndan dönen Konya Selçuk Üniversitesi öğrencilerini taşıyordu. Feci kazada 3 kişi yaşamını yitirdi, 41 kişi yaralandı. Kaza sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan taziye mesajı paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından paylaştığı mesajında, "Adana'da gerçekleştirdiğimiz gençlik şöleninden Konya'ya dönerken elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden 3 genç kardeşime Allah'tan rahmet, ailelerine sabır niyaz ediyorum. Yaralanan evlatlarımıza acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU'NDAN TAZİYE MESAJI

Erdoğan'ın ardından muhalefet liderlerinden de peş peşe taziye mesajı geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ise taziye mesajında, ''Adana dönüşü yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden evlatlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanları cennet olsun.'' ifadelerine yer verdi.

KARAMOLLAOĞLU: AK PARTİ CAMİASINA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİYORUM

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da, feci kazada hayatını kaybedenler için başsağlığı ve yaralananlara ise geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Karamollaoğlu şu ifadelere yer verdi:

''AK Parti Adana Gençlik Programı'nın katılımcılarını taşıyan bir otobüsün geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ailelerine, yakınlarına ve AK Parti camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.''

BABACAN'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da, twitter hesabından feci kazada hayatını kaybedenler için ve AK Parti'ye başsağlığı diledi.Babacan, paylaşımında, ''AK Parti Gençlik Kolları’nın Adana’da düzenlediği programdan evlerine dönerken yaşanan kazada hayatını kaybeden üç gencimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve AK Parti’ye baş sağlığı diliyorum'' ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (14)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
14 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN