Lisans ve ön lisans mezunları dikkat! O üniversite yeni ilanlarını yayınladı! Büro personeli, güvenlik görevlisi…

Lisans ve ön lisans mezunları dikkat! O üniversite yeni ilanlarını yayınladı! Büro personeli, güvenlik görevlisi…

Personel alımları için nisan ayı başvuruları devam ediyor. O üniversite lise ve ön lisans mezunları için yeni ilanlarını yayınladı. Peki, hangi kadrolarda alım yapılacak? Başvurular ne zaman yapılacak? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…

Kurumlar tarafından pek çok farklı alanda personel alımı yapılırken büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, destek personeli kadrolarında alım yapılacağı duyuruldu. Personel alımları için detaylar araştırılırken lise ve ön lisans mezunlarını içeren ilan detayları belli oldu. Peki, hangi kadrolarda alım yapılacak? Başvurular ne zaman yapılacak? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…


BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Kırıkkale Üniversitesi tarafından yayınlanan ilan kapsamında şartları sağlayan adayların belirlenen tarihler arasında başvuru yapabileceği belirtildi. Resmi Gazete’de yayınlanan tarih itibariyle 15 gün içerisinde adayların www.klu.edu.tr adresi üzerinden başvuru işlemlerini tamamlaması gerekiyor.

kirikkale-universitesi.jpg

Başvuru formunu doldurduktan sonra istenen bilgileri şahsen ya da posta yolu ile üniversitenin personel daire başkanlığına gönderilmesi gerekmektedir. 10 Nisan 2023 tarihinde başlayan başvurular 24 Nisan 2023 tarihine kadar devam edecek.

PERSONEL BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?


basvuru-ilan.jpg

1- 657 sayılı Kanun’un 48. maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (4), (5), (6), (7) ve (8) numaralı alt bentlerinde yer alan şartları sağlamak.
2- 65 yaşını doldurmamış olmak.
3- SGK tarafından sağlanan iş göremezlik geliri, malullük veya yaşlılık aylığı bağlanmamış olması ile birlikte toptan ödeme yapılmamış olması gerekmektedir. (e-Devlet üzerinden alınan karekodlu belge veya SGK’dan alınan belge ile başvuru yapılabilecektir.)
4- Yapılan güvenlik ve arşiv soruşturmasının olumlu sonuçlanması gerekmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN