Lunaparkta korku dolu anlar: Trambolin salıncakta kemeri açılan çocuk düştü

Çocukların eğlence adresi lunaparkta korku dolu anlar yaşandı. Trambolin salıncağa binen çocuğun emniyet kemeri bir anda açıldı. Dakikalarca savrularak trambolinin üzerine düşen çocuk kazayı yara almadan atlattı. Aile kemerin yeterince sağlam bağlanmadığı gerekçesiyle görevlileri, görevliler ise aileyi suçladı.

İstanbul'un Avcular ilçesine bağlı Denizköşkler Mahallesi'ndeki lunaparkta dün öğle saatlerinde korku dolu anlar yaşandı. Bir aile eğlendirmek için lunaparka götürdüğü çocuğunu trambolin salıncağa bindirdi.

9055830.jpg

EMNİYET KEMERİ AÇILDI

Baba, çocuğun trambolinde zıplayabilmesi için halatı çekip bırakırken emniyet kemeri bir anda açıldı. Dengesini kaybeden çocuk dakikalarda salıncakta savrulduktan sonra trambolinin üzerine düştü.

9055832.jpg

Çocuk şans eseri kazayı yara almadan atlattı.

Aile, işletmedeki görevlilerin kemeri yeterince sağlam bağlamadığını öne sürerken, görevliler ise kazada ailenin suçlu olduğunu söyledi.

9055829.jpg

Korku dolu anlar cep telefonu ve güvenlik kamerasına yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN