Mafya ile görüştü emniyet aracıyla kokain taşıdı! Mersin Emniyetindeki soruşturmada yeni deliller

Mafya ile görüştü emniyet aracıyla kokain taşıdı! Mersin Emniyetindeki soruşturmada yeni deliller

Mersin'de kardeşinin mafya ile ilişkisi ortaya çıkınca görevden alınan İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan'ın da kapsayan soruşturmada yeni diller ortaya çıktı. Olaya ilişkin skandallar zincirine bir yeni halka daha eklendi. İddialara göre görevden alınan Mehmet Aslan yeraltı dünyasıyla temas halinde, kardeşi Nezir Aslan defalarca emniyet aracıyla kokain taşıdı. Limanda yapılan görüşmeler güvenlik kameralarına da yansıdı.

Mersin'de eski Emniyet Müdürü Mehmet Aslan'ın kardeşinin mafya ile ilişkisi ve emniyet aracıyla limandan kokain taşıdığı iddialarıyla ilgili soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. İş insanı Aziz Savaş'ın verdiği ifadeler ve güvenlik kamerası görüntüleriyle, skandalın boyutları daha da netleşti.

KOKAİN TAŞIDIĞI İDDİA EDİLDİ

Aziz Savaş'ın iddialarına göre, Nezir Aslan, Suriyeli uyuşturucu kaçakçıları tarafından Mersin Limanı'na getirilen kokaini, emniyete ait sivil araçlarla taşıdı. Limandaki bu faaliyetlerin güvenlik kameralarına yansıdığı ve Aslan'ın istihbaratçı polislerle birlikte defalarca limana giriş çıkış yaptığı öne sürüldü.

Soruşturma kapsamında Mehmet Aslan'ın da yeraltı dünyasından bazı isimlerle gizli görüşmeler yaptığı belirtildi. T24 yazarı Tolga Şardan, Aslan'ın görevden alındıktan sonra Mersin'de suçlara karıştığı bilinen S.Ö. ile bir kafede buluştuğunu yazdı. Bu buluşmanın güvenlik kamerası görüntüleriyle de desteklendiği ifade edildi.

GÖREVDEN ALINMASINA RAĞMEN MAFYA İLE BULUŞTU

Mehmet Aslan'ın, görevden alınmasına rağmen kentten ayrılmadığı ve suç örgütleriyle ilişkisi olan kişilerle gizli buluşmalar gerçekleştirdiği iddia edildi. Bu buluşmaların bir kısmının, Aslan için makama tahsis edilen özel bir bölümde gerçekleştiği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN