Malatya, Sivas, Kayseri ve Adana dikkat! Akşam başlayacak pazar sabahına kadar devam edecek... Sakın o saatlerde evden çıkmayın

Malatya, Sivas, Kayseri ve Adana dikkat! Akşam başlayacak pazar sabahına kadar devam edecek... Sakın o saatlerde evden çıkmayın

Türkiye hafta sonuna sıcak hava dalgasıyla girmiş durumda. Güneşli hava vatandaşların içini ısıtırken Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen'den korkutan uyarı geldi. Malatya, Sivas, Kayseri ve Adana'da yaşayan ve hafta sonu planı yapan vatandaşlar için önemli bir uyarı yapıldı. Akşam başlayacak pazar sabahına kadar devam edecek. Sakın o saatlerde evden çıkmayın!

Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen'den Malatya, Sivas, Kayseri ve Adana gibi illerimizde hafta sonu planı yapan vatandaşlara yönelik yeni bir uyarı yapıldı. Akşam başlayacak pazar sabahına kadar devam edecek. Sakın o saatlerde evden çıkmayın! Hazırlıksız çıkan yolda kalır. İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

AKŞAM SAATLERİNDE BAŞLAYACAK PAZAR SABAHINA KADAR DEVAM EDECEK

Hafta sonunda etkili olan güneşli hava vatandaşları dışarıya atmış durumda. Güzel havanın tadını çıkaran vatandaşlar korkulan bir uyarı yapıldı. Ünlü Meteoroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, sosyal medya hesabından Malatya, Sivas, Kayseri ve Adana gibi illere önemli uyarılarda bulundu. Beklenen yağışlar geliyor!

hjjh-25.jpg

Orhan Şen yapmış olduğu açıklamada, Adana, Kahramanmaraş, Osmaniye, Gaziantep, Kilis, Kayseri, Malatya, Hatay ve Sivas gibi illerde yağışların görüleceğini ifade etti.

O SAATLERDE SAKIN EVDEN ÇIKMAYIN

Orhan Şen yapmış olduğu paylaşımda yağışların geldiğini belirterek, "Bugün Muğla, Denizli, Isparta, Antalya'nın çevre ilçeleri ile gece ve pazar Adana, Kahramanmaraş, Osmaniye, Gaziantep, Kilis, Kayseri Malatya Hatay Sivas yağış var. Bugün ve Pazar Sıcaklıklar ortalamanın 3-4 derece üzerinde" ifadelerinin kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN