Mansur Başkan’dan örnek olacak hamle! Tüm kent daha da akıllı oluyor! 365 gün boyunca 7/24 kesintisiz kullanılacak

Mansur Başkan’dan örnek olacak hamle! Tüm kent daha da akıllı oluyor! 365 gün boyunca 7/24 kesintisiz kullanılacak

Başkent Ankara'da yaşayan vatandaşlar her gün yeni bir uygulama ile güne başlıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan kararlar yakından takip edilirken Başkan Mansur Yavaş, tüm kenti akıllandırmaya devam ediyor. İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yeni çalışmaları…

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar dikkatle takip ediliyor. Havalar yavaş yavaş soğumaya başlarken Kent genelinde yeni çalışmalar da hız kazandı. Ankara Büyükşehir Belediyesi akıllı sistemi kapsayacak duraklarda vatandaşların daha konforlu hizmet almasını sağlayacak. Şarjı biten vatandaş duraklardan telefonun şarj etme imkanı bulurken duraklarda yer alan büyük ekranlardan otobüs saatlerini de takip edebilecek. İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yeni çalışmaları…


TELEFONLAR ŞARJ EDİLİYOR

Yeni otobüs duraklarında Wi-Fi, LED ekran ve aydınlatma, engelli ve USB şarj ünitesi gibi imkanlar sunuluyor. Tüm enerjiyi güneş panellerinden alacak olan duraklar vatandaşların iklim koşullarında korunması için de tüm konforu sağlıyor.

ego-durak.jpg

ENGELLİ VATANDAŞLARDA UNUTMADI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yeni çalışmalara imza atarken akılda duraklarda engelli vatandaşları da unutmadı. Özel bir uygulama gerçekleştiren Ankara Büyükşehir Belediyesi vatandaşların elektrikli sandalyelerini şarj etme imkanı da sunuyor. 2023 yılı sonuna kadar tüm duraklar akıllı durak olacak.

akilli-durak.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN