Mansur Yavaş 5 yılda yaptıklarını anlattı: Az laf çok iş

Mansur Yavaş 5 yılda yaptıklarını anlattı: Az laf çok iş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankaralılarla bir araya geldi. 5 yıllık görev süresinde Ankara ve Ankara halkı için yaptıklarını tek tek anlatan Başkan Yavaş, “Az laf çok iş” diyerek tüm süreçleri paylaştı.

HİLAL NAS

Cumhuriyetin Başkenti Ankara’da 5 yıl boyunca şehrin her noktasında farklı projelere imza atan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “5 Yılın Projeleri Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı”nda parti yöneticileri, değerli Ankaralılar ve basın mensuplarıyla bir araya geldi. Bir belediyecinin her daim şeffaf olması gerektiğine değinen Mansur Yavaş, proje detaylarına değindi.

5 YILDA YENİ ANKARA

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 5 yıllık görev süresince gerçekleştirdiği projeleri büyük bir coşkuyla düzenlenen “5 Yılın Projeleri Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı”nda Başkent halkına tanıttı. Yavaş, "Bir belediye başkanı, kent sakinlerinin her birinin büyüğü, ağabeyi, annesi ya da babasıdır. Soğuk kış günlerinde insanların nasıl geçindiğini, çocukların nasıl ısındığını düşünmek, halkın gözyaşlarına kayıtsız kalmamak bizim görevimiz" dedi.

whatsapp-image-2024-01-28-at-17-57-04.jpeg

Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen etkinlikte, siyasi parti temsilcileri, milletvekilleri, belediye başkanları, bürokratlar ve çok sayıda vatandaş yer aldı. Mansur Yavaş, konuşmasında, reklam ve şovdan uzak durarak, Ankara için nasıl çalıştıklarını, halka hizmeti nasıl bir öncelik haline getirdiklerini vurguladı. "Az laf, çok iş" diyen Yavaş, Ankara'nın güven, adalet ve kardeşlikle dolu bir kent haline geldiğini ifade etti.

whatsapp-image-2024-01-28-at-17-57-27.jpeg

Yavaş, belediyecilik anlayışını, halkın paralarını doğru ve yerinde kullanmak, reklam ve israfa kaçmadan hizmet etmek olarak tanımladı. Belediye yönetiminde şeffaflık ve hesap verilebilirliğin önemine değinen Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin uluslararası alanda da takdir topladığını belirtti.

BAŞKAN ÖZEL’DEN TAM DESTEK

Başkan Yavaş, 5 yıllık dönemde hayata geçirilen projelerin detaylarını paylaşarak, Ankara'nın ihtiyaç duyduğu hizmetlerin en üst seviyede yerine getirildiğini vurguladı. Ayrıca, Ankara halkının yaşam kalitesini artırmaya yönelik yapılan çalışmaları, kentteki sosyal ve kültürel yaşama getirilen katkıları da anlattı.

whatsapp-image-2024-01-28-at-18-14-27.jpeg

CHP Genel Başkanı Özgür Özel de programa katılarak, Mansur Yavaş'ın belediye başkanlığı dönemindeki başarılı çalışmalarını övdü ve Ankara halkına Mansur Yavaş'a ve partinin belediye meclis adaylarına destek verme çağrısında bulundu.

Mansur Yavaş’ın ev sahipliği yaptığı bu etkinlik, Ankara'nın son 5 yılda nasıl bir dönüşüm yaşadığının ve Başkent'in geleceğe nasıl hazırlandığının bir göstergesi olarak kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN