Mansur Yavaş: Ankapark'ın kapılarını basına açıyoruz

Mansur Yavaş: Ankapark'ın kapılarını basına açıyoruz

Ankara'da Atatürk Orman Çiftliği arazisi içindeki ANKAPARK'ın, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredilmesi ardından kapıları yarın ilk defa basına açılacak. ABB Başkanı Yavaş, ANKAPARK'ın mevcut durumunu paylaşmak için kapıları yarın basına, sonrada halka açacaklarını duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin, atıl durumda bulunan ANKAPARK'ı devralmak için açtığı tahliye davasında karar çıkmıştı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, parkın önce basına sonrada halka açıklanacağını duyurdu.

Yavaş, Twitter hesabından "Ankapark'ın kapılarını mevcut durumunu paylaşmak için yarın basına, çok yakında ise vatandaşlarımıza açacağız" açıklamasını yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN