Mansur Yavaş’tan Ankaralı kadınlara büyük destek! Her ay verilecek! Tamamen ücretsiz…

Mansur Yavaş’tan Ankaralı kadınlara büyük destek! Her ay verilecek! Tamamen ücretsiz…

Ankara'da yaşayan milyonlarca kadını sevindiren haber Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan geldi. Bir aylık destek sağlanıyor her ay ücretsiz veriliyor. Oraya giden hizmetten ücretsiz yararlanıyor. İşte tüm detaylar…

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş milyonlarca kadının yüzünü güldürdü. Kadınların her ay ihtiyaç duyduğu desteği göz önüne alan Ankara Büyükşehir Belediyesi ücretsiz sağlanacak hizmet için düğmeye bastı. Kadınlar da bir kez ücretsiz olarak yararlanabilecek. İşte tüm detaylar…

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN ÜCRETSİZ HİZMET

Ankara Büyükşehir Belediyesi kadınları unutmadı. Düzenli olarak yaşanan döngü sürecine destek sağlayan Başkan yavaş, Her kadının hakkı diyerek hijyenik ped erişimine yaygınlaştırdı. “Aylık Döngünüze 1 Paket Hijyenik Ped Desteği Bizden!” açıklamalarıyla kadınlara desteğini duyuran Ankara Büyükşehir Belediyesi, kadın danışma merkezi olarak kadınlara ayda bir kez olmak üzere bir paket hijyenik ped besteyi sağlanacağını duyurdu.

Image

Kadınların aylık masraflarına destek olmak için çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi, hijyenik ped uygulamasının ücretsiz bir şekilde uygulanacağını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN