Mansur Yavaş'tan depremin 81. saatinde mucize haberi: 1 yaşındaki Rahaf ve annesini kurtardık

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Kahramanmaraş'ta arama kurtarma çalışmalarından bir video paylaştı. Depremin 81. saatinde mucize haberi duyuran Yavaş, "1 yaşında Rahaf’ı ve annesi Ela’yı kurtarmayı başardık." dedi.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremin ardından afet bölgelerinde arama kurtarma çalışmalarına destek veren Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) ekipleri, depremin 81’inci saatinde 1 yaşındaki bir bebek ile annesini enkazdan sağ olarak çıkardı. Başkan Yavaş, kurtarma anını sosyal medya hesapları üzerinden, “Depremin 81. saatinde 1 yaşında Rahaf’ı ve annesi Ela’yı kurtarmayı başardık. Sahadaki tüm kurtarma ekiplerinin o mübarek elleri dert görmesin” notuyla paylaştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN