Mansur Yavaş’tan ikinci tur sonuçlarına ilişkin ilk açıklama: Milletimizin tercihine saygılıyız

Mansur Yavaş’tan ikinci tur sonuçlarına ilişkin ilk açıklama: Milletimizin tercihine saygılıyız

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın lehine sonuçlanmasının ardından Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı yardımcısı adaylarından Mansur Yavaş, “Milletimizin tercihine ve kararına saygılıyız” ifadelerini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı paylaşımda, halkın tercihine saygılı olduğunu belirterek sonuçların hayırlı olmasını diledi.

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Yavaş, “Biz asli görevimiz olan Ankara halkı için çalışmaktan ve çabalamaktan vazgeçmeyeceğiz. Bu süreçte seçimde görev alan herkese teşekkür ediyorum. Ankara'da alınan her iki turdaki sonuçta bizleri yalnız bırakmadıklarını gösteren Ankaralı hemşerilerime canı gönülden teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” diye ekledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN