Mansur Yavaş'tan seçimlerin yenileneceği Pınarbaşı'nda miting

Mansur Yavaş'tan seçimlerin yenileneceği Pınarbaşı'nda miting

CHP, 2 Haziran’da seçimlerin yenileneceği Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde miting yaptı. Mitinge katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "En yakın bağ belediye ile kurulur. Siyasi kimliğinden çok adaletli davranır mı, dürüst mü, kul hakkına girer mi? Bunlara bakacaksınız" ifadelerine yer verdi.

YSK'nın seçimlerin yenilenmesine kararı verdiği Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde CHP’nin belediye başkan adayı Deniz Yağan miting yaptı. Mitinge destek için gelen Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, CHP'nin Kayseri il ve ilçe başkanları yanı sıra belediye başkanlar katıldı.

Miting alanına girişte, ''Ankara'nın efesi Pınarbaşı’na hoş geldin'' ve ''Başkent’in başkanı Pınarbaşı seninle gurur duyuyor'' yazılı pankartlar dikkat çekti.

'‘AZ LAF ÇOK İŞ’ DEDİK HİÇ KİMSEYİ AYIRMADIK'

Mitinge katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ''İkinci adaylığımda da aynen Pınarbaşı’nda yaşanan hadiseleri yaşadık. 2019’a giderken ‘hak yerini bulacak’ afişleriyle halkın huzuruna çıktık ve seçimleri kazandık. Halk yüzde 51’le seçtiği Mansur Yavaş’ı bu sefer yüzde 60’la rekor oyla seçtiler. ‘Az laf çok iş’ dedik hiç kimseyi ayırmadık. En yakın bağ belediye ile kurulur. Siyasi kimliğinden çok adaletli davranır mı, dürüst mü, kul hakkına girer mi? Bunlara bakacaksınız'' dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN