Mariana Çukuru'ndan değil Sinop'tan çıktı! Görenin dudağı uçukluyor: 14 bin 500 liraya anında satıldı

Mariana Çukuru'ndan değil Sinop'tan çıktı! Görenin dudağı uçukluyor: 14 bin 500 liraya anında satıldı

Sinop’ta balıkçıların ağına bu kez sıradan bir balık takılmadı. Tam 12 kilogram olan bu balığı görenin dudağı uçukluyor. İşte, görenleri hayrete düşüren o balık…

Sinop’un Ayvancık ilçesinde avlanan balıkçıların ağına bu sefer ne hamsi, ne palamut ne de istavrit takıldı. Ağlarına takılan 12 kilogramlık balığı gören balıkçılar büyük bir sevinç yaşarken, balık 14.5000 liraya alıcı buldu…

UZUN ZAMAN SONRA BİR İLK

Ayancık’ta avlanmak için denize açılan balıkçıların ağına 12 kilogramlık kalkan balığı takıldı. Şehir merkezindeki bir tezgahta sergilenen balık, özel bir işletmeye 14.500 liraya satıldı.

sinopta-avlanan-12-kiloluk-balik-1.jpg

Balıkçı Selami Mete, kalkan balığının Ayancık’ın Gebelit mevkiinde balıkçılar tarafından yakalandığını söyleyerek, "Son yıllarda bu büyüklükte erkek kalkan balığı tutulmadı. Tezgahımızda sergilediğimiz bu özel balık bir işletmeye satıldı." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN