Marmara Bölgesi tetikte olsun! Prof. Dr. Okan Tüysüz uyardı: "Bir süre daha devam edebilir"

Marmara Bölgesi tetikte olsun! Prof. Dr. Okan Tüysüz uyardı: "Bir süre daha devam edebilir"

Marmara Bölgesi için deprem uyarısı geldi. Prof. Dr. Okan Tüysüz depremlerin bir süre daha devam edebileceğine dikkat çekti. Gemlik körfezinde bir deprem daha... İşte tüm detaylar...

Marmara Bölgesi son aylarda sık sık sallanmaya başladı. Uzman isimlerden peş peşe gelen deprem uyarılarına bir yenisi daha eklendi. Prof. Dr. Okan Tüysüz bir süre daha devam edeceğini işaret ederek duyurdu.

TÜYSÜZ'DEN MARMARA UYARISI

Marmara Denizi'nin Gemlik Körfezi'nde geçtiğimiz gün 3,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yaklaşık olarak 16 milyon vatandaşın yaşadığı İstanbul'dan hissedilen deprem 20.55 saatlerinde gerçekleşti. Depremin derinliği 4.6 kilometre olarak açıklanırken, İTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Okan Tüysüz açıklamalarda bulundu.

gafoo8bxyaa-zzp-1701677956.webp

DEPREMLER DEVAM EDECEK

Kandilli Rasathanesi'nin açıklamasına göre, Gemlik Körfezi'nde meydana gelen depremin büyüklüğü 3,4 büyüklüğünde oldu. Akşam saat 20.55 sularında yaşanan olay ardında deprem açıklamaları peş peşe geldi.

Prof. Dr. Okan Tüysüz, bölgede depremlerin bir süre daha devam edeceğini söyleyerek, "Mudanya hala deprem üretiyor. Endişeye gerek olmadığı kanaatindeyim" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN