Marmaray arıza yaptı yolcular raylar yürüdü

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı olan Marmaray'da arıza meydana geldi. Gebze yönüne giden Marmaray'da yaşanan arızada trende mahsur kalan yolcular rayların üzerinde 300 metre yürüyerek istasyona ulaştı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı olan Marmaray, Gebze istikametine giderken Erenköy İstasyonu'nda arıza yaptı. Tren, Erenköy İstasyonu'nda bir süre bekledikten sonra, 'İstasyonu acilen terk edin' anonsu yapıldı. Bunun üzerine yolcular istasyonu terk etti. Yaşanan kısa süreli panik sonrası yolcular geri döndü, ancak tren Suadiye İstasyonu'na giderken bir kez daha arızalandı. Trende mahsur kalan yolcular bu seferde yaya olarak rayların üzerinden tahliye edildi ve istasyona ulaştı.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı, İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Marmaray'da meydana gelen arıza ve yolcuların mağdur edilmesine sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Özkan "Ulaştırma Bakanlığı'na bağlı Marmaray arızalanınca vatandaşlar karda kışta yürümek zorunda kaldı. Saray'ın U harfiyle uğraşan sekreteri ve çift koltuklu yardımcılarının dikkatine" dedi.

MARMARAY: “PANTOGRAF KIRILMASI NEDENİ İLE”

Marmaray yönetimi de arızayla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Marmaray açıklamasında, “Suadiye İstasyonu'nda pantograf kırılması nedeni ile bir trendeki yolcular 300 metre yürüyerek istasyona alınmışlardır. Marmaray seferleri normal seyrinde bugün ve yarın sabah 06:00’ya kadar ücretsiz hizmete devam etmektedir” denildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN