MasterChef'in şampiyonu hakkında şok karar! Uğur Kardaş’ın o sözleri başına fena patladı

MasterChef'in şampiyonu hakkında şok karar! Uğur Kardaş’ın o sözleri başına fena patladı

Televizyon ekranlarını sevilen yarışması MasterChef Türkiye'nin birincisi Uğur Kardaş tutuklandı. Türkiye'nin yaşadığı zorlu süreçte yanıltıcı bilgi paylaşımı yapan Kardaş’ın cezaevine girip girmeyeceği hakkında araştırmalar hız kazandı. İşte konu hakkında merak edilen tüm detaylar…

Türkiye'de yaşanan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından 10 il enkaza döndü.Deprem bölgesine yardım için kolları sıvayan vatandaşlar bölgede yardım çalışmalarına devam ediyor. Ünlü isimler de bölgede çalışmalarına devam ederken sosyal medya hesapları üzerinden de yardım çağrısında bulunuyor. Geçtiğimiz sezonlarda MasterChef Türkiye yarışmasında 1. olan Uğur Kardaş, yaptığı paylaşım ile vatandaşları yanılttı. Yapılan paylaşım üzerine bakanlık harekete geçti. Videoda paylaştığı durum hakkında araştırma yapan bakanlık yanıltıcı bilgi paylaşımı nedeniyle Uğur Kardaş'ı tutukladı. İşte konu hakkında merak edilen tüm detaylar…

ÜNLÜ ŞEF GÖZALTINDA


6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan büyük deprem felaketi sonrasında birlik ve beraberlik ortamı sağlanırken bazı isimlerin yaptığı paylaşımlarda oldukça dikkat çekti. Sanatçı, şef, futbolcu, sosyal medya fenomeni derken pek çok ünlü isim yardım faaliyetleri içerisinde yer aldı. Bölgeye yardım amaçlı giden 2028 MasterChef Türkiye birincisi Uğur Kardaş, yaptığı paylaşım ile oldukça dikkat çekti. Arama kurtarma faaliyetlerinde görev alan Kardaş, yaptığı bir paylaşım ile gündeme bomba gibi düştü.

ugur-kardas-video.jpg

Uğur Kardaş tarafından çekilen bir video vatandaşlarında dikkatini çekti. Yaşadığı olayı gözyaşlarıyla anlatan Kardaş, enkazdan çıkarılan bir cesedin kenara koyulduğunu dile getirdi. Daha sonra cesedin yanına gelen bir Afgan'ın cesedin üzerindeki zinet eşyalarını almak için kolunu kestiğini ifade etti. Yapılan paylaşıma takipçiler tepki gösterirken iddiaların doğru olup olmadığı hakkında araştırmalarda hız kazandı. Yapılan incelemeler sonucunda ortaya atılan iddianın doğru olmadığı anlaşılırken Uğur Kardaş’ta gözaltına alındı.

TUTUKLAMA KARARI ÇIKTI


Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımın doğru olmadığı ortaya çıkarken halka yanlış bilgi verdiği gerekçesi ile Uğur Kardaş hakkında tutuklama kararı çıkarıldı. Kahta Sulh Ceza Hakimliği tarafından verilen karar sonrasında Kardaş’ın Halkı Yanıltıcı Bilgiyi Alenen Yayma suçundan tutuklanmasına karar verildi.

ugur-kardas-tutuklandi.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN