Mavinin uçsuz bucaksız hali! Herkes gözünü doğal akvaryuma açıyor! Her yıl tatil için buraya geleceksiniz

Mavinin uçsuz bucaksız hali! Herkes gözünü doğal akvaryuma açıyor! Her yıl tatil için buraya geleceksiniz

Havalar yavaş yavaş ısınırken tatil yapmak isteyenler de tercihini buradan yana kullanacak. Mavinin en uçsuz bucaksız hali doğanın en güzel akvaryumu… Bir giden bir daha vazgeçemiyor her yıl tatilin eşsiz adresi oluyor. İşte Türkiye'nin en güzel oteli…

Tatil yapmak için farklı yerlere tercih eden vatandaşlar bu yıl Türkiye'nin uçsuz bucaksız maviliği Marmaris'e gidecek. Huzur dolu sakin bir tatil yapmak isteyenler Mavi Akvaryum Beach Oteli tercih listelerinin başına ekleyecek. İşte Türkiye'nin en güzel oteli…

DENİZ MANZARALI ODALAR

Keyifli bir tatil yapmak isteyenler farklı rotaları tercih ederken Marmaris'in en sevilen köyü Söğüt'ten geçenler buraya uğramaktan gidemiyor. Türkiye'nin en güzel otellerinden biri olarak karşımıza çıkan bu yer eşsiz manzarası ve mükemmel konumuyla tatilcilerin uğrak noktası haline dönüşüyor. Deniz manzaralı odalara uyandığınız bir güne adım atacağınız bu otelde masmavi, berrak bir denizi ayağınıza getiriyor.

mavi-akvaryum-otel.jpg

NASIL GİDİLİR?

Söğüt Köyü'ne doğru ilerlerken Marmaris merkeze doğru ilerlediğiniz yol üzerinden yeni Datça yoluna doğru ilerlediğinizde kolaylıkla otele ulaşabilirsiniz. Hisarönü, Osmaniye ve Selimiye köylerine kolaylıkla ulaşım sağlayabileceğiniz Mavi Akvaryum Beach Oteli 3 farklı köyde aynı temayı sunuyor. Mavi ve Yeşilin en güzel halini görebileceğiniz bu otel eşsiz bir deneyim sağlıyor.

mavi-akvaryum-otel-1.jpg

DOĞAYI HER ANLAMDA YAŞATIYOR

Otele doğru ilerlerken yolda keçiler sizin eşlikçiniz olacak. Sağlı sollu kahveler sizi köyün en mükemmel manzarasına doğru ilerlerken bir an olsun yalnız bırakmıyor. Kalabalık avlular, bahçeler ve taş ocakları en güzel köy havasını sunarken köy ekmeği, peksimet yapan kadınlar nostaljik havayı sonuna kadar hissettiriyor. payam, harnup ve siyah incir ağaçlarının sıra sıra dizildiği mükemmel bahçelerde herkesi cezbediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN