MEB Uzman Öğretmenlik Sınavı ne zaman?

MEB Uzman Öğretmenlik Sınavı ne zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınav başvuruları tamamlandı. Uzman ve Başöğretmen olmak isteyen birçok aday sınava katılmak isterken sınav tarihi hakkında yapılan açıklamalarda yakından takip ediliyor. Öğretmen deliyim gözü kulağı sınav tarihinde. İşte Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınav tarihi…

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı için araştırmalar devam ediyor.Geçtiğimiz günlerde başvuruları tamamlanan Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı için açıklanacak olan tarihler dört gözle bekleniyor. Uzman ve Başöğretmen olmak isteyen birçok aday sınav hakkındaki açıklamaları yakından takip ediyor. İşte Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınav tarihi…

UZMAN ÖĞRETMENLİK SINAVI NE ZAMAN?

Uzman öğretmen ve başöğretmen olmak isteyen adaylar için başvuru süreci tamamlandı.Sınavlar ise 19 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. Sınava katılan adaylar 12 Aralık 2022 tarihinde sınav sonuçlarını öğrenecek.

Uzman Ve Başöğretmen sınavı ne zaman

BAŞVURU SÜRECİ TAMAMLANDI

Bakanlık tarafından yapılan açıklama doğrultusunda uzman ve başöğretmen olmak isteyen adayların katılacağı Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı başvuruları ve sınavdan muaf olan kişiler için başvuruların 3 Ekim'den 6 Ekim tarihinde uzatıldığı açıklandı.

Sınava katılım için başvuruda bulunacak olan adayların talepleri üzerine Milli Eğitim Bakanlığı, Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yazılı Sınavı için başvuru tarihlerini 6 Ekim Perşembe günü saat 23.59’a kadar uzattı.

Uzman ve başöğretmenlik mesleki gelişim çalışmaları için Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri’ne yükleme yapılması gereken süre içinde son tarih 5 Ekim Çarşamba günü saat 23.59’a kadar uzatıldı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN