MEB'den son dakika tatil kararı! Okullar 4 gün tatil edildi: Bakan Özer duyurdu

MEB'den son dakika tatil kararı! Okullar 4 gün tatil edildi: Bakan Özer duyurdu

Okulların ne zaman tatil olacağı hem velilerin hem de öğrencilerin merak ettiği bir konuydu. MEB’den konuyla ilgili açıklama geldi. İşte detaylar….

Veliler ve öğrenciler tüm planlarını okulların tatiline göre yaptıkları için ikinci dönem tatilin ne zaman olacağını merak edip araştırıyorlar. Okullara 19 Mayıs ve 14 Mayıs seçim günü tatili müjdesi M.E.B tarafından açıklandı. Detaylar haberimizde…

banka

MAHMUT ÖZER AÇIKLADI ÖĞRENCİLER SEVİNÇTEN HAVALARA UÇTU! MEB'DEN ÇİFTE TATİL MÜJDESİ! OKULLAR 4 GÜN OLDU! ANASINIFI, İLKOKUL, ORTAOKUL, LİSE...

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB), öğrenciler ve öğretmenler için sevindirici bir karar açıkladı. Millî Eğitim Bakanlığı yeni kararı açıklarken haftalık programda önemli değişiklikler olacağını duyurdu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in yaptığı açıklama öğrencilere çifte izin müjdesini verdi.

MEB'den öğrencilerin çok seveceği bayram haberi! Milyonlarca öğrenci mutlu bir şekilde uçuyor! Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise bu ay 3 tatil. Son dakika açıklaması Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den gelmeye devam ediyor. Bakan Özer, haftaya okulların bitmesine sadece dört gün kaldığını söyledi. 14 Mayıs seçimleri yaklaşırken öğrencilerle ilgili kararlar da yaklaştı. 15 Mayıs'ta okul var mı sorusuna cevap geldi. Öte yandan ardı ardına gelen 19 Mayıs tatilleri de yaklaşıyor. Detaylar için tıklayınız...

MAYIS AYINDA 3 GÜN TATİL

Öğrencilerin Mayıs ayında üç kez tatilleri olacaktır, 1 Mayıs İşçi Bayramı, Seçim Tatili ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı.

SEÇİMDEN SONRAKİ GÜN OKULLAR TATİL EDİLDİ

1 Mayıs tatilinin geçmesinin ardından seçimin ertesi günü için 'tatil' ilanı yayınlandı. Özer, ''Seçimden sonra eğitime 1 gün ara vereceğiz. Öğretmenlerimizi de idari izinli sayacağız. '' dedi.

Bu nedenle öğrenciler önümüzdeki pazartesi günü izinli olacak. Yani dört gün derslere devam edeceksiniz ve cumartesi ve pazar günleri olmak üzere toplam üç gün izin hakkınız olacak.

19 MAYIS TATİLİ

Bu yıl 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı cuma gününe denk geliyor. 19 Mayıs resmî tatildir. Bu nedenle kamu kurumları, üniversiteler, okullar, borsalar, bankalar, noterler ve aile hekimlikleri kapalı olacaklar.

Ülkemizde resmî tatillerde okullar kapalıdır. Resmî tatil olduğu için okul 19 Mayıs'ta kapalı olacaktır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN