Mehmet Ağar, görevden alındığı iddiaları ile ilgili konuştu: İstifamı vermiştim

Mehmet Ağar, görevden alındığı iddiaları ile ilgili konuştu: İstifamı vermiştim

Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın Bodrum Marina'daki görevine son verildiği iddia edildi. İddiaların ardından açıklama yapan Ağar "Bu olaylar başladığı anda, ayrılmak istediğimi ifade etmiştim" dedi. Ağar'a yakın kaynaklar da görevden alındığı bilgisini doğruladı. Şirketin, bugün açıklama yapması bekleniyor.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in hedef aldığı eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın, Bodrum Marina'daki görevine son verildiği iddia edildi.

"HASTANEDEN YENİ ÇIKTIM"

ANKA'ya konuşan Ağar, iddialar ile ilgili şunları kaydetti:

"Zor bir ameliyat geçirdim, sağlığımı düşünüyorum. Yönetim Kurulu ne yaptı? Bilmiyorum zaten ayrılmak niyetindeydim. Ameliyat olduktan sonra İstanbul'daki evimde dinlenmeye çekildim. Benim Bodrum'da ne işim var? Hastaneden yeni çıktım, evdeyim. Bu olaylar başladığı anda Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndan ayrılmak istediğimi ifade ettim.

"İSTİFA DİLEKÇESİ VERMİŞTİM"

Onlar belki bu hastalık dolayısıyla bir jest yaptılar. Bugüne kadar bekletmişlerdir. Ama konular çıktığı anda 'Herkes rahatlasın' diye bir dilekçe vermiştim, konuyu kapatsınlar diye. Ayrılmak istediğimi 10-15 gün evvel önce beyan etmiştim. Ne yaptılar bilmiyorum. İşin doğrusu ilgilenecek vaktim de yok."

YALIKAVAK MARİNA'DAN AÇIKLAMA: GÖREVİNDEN AYRILDI

Yalıkavak Marina tarafından yapılan açıklamada da şu ifadelere yer verildi:

"Şirketimiz yönetim kurulu başkanı Mehmet Ağar 17.05.2021’de görevinden ayrılma isteğini bildirdi. Sayın Ağar sağlık sorunları gerekçesiyle işlem yapmayı erteledik. Bu vesileyle Sayın Ağar’ın görevinden ayrıldığını kamuoyuyla paylaşıyoruz."

NE OLMUŞTU?

Organize suç örgüt lideri Sedat Peker, sosyal medya üzerinden yayınladığı peş peşe videolar ile hem eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ı hem de oğlu AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar'ı hedef almıştı.

Peker, yayınladığı ilk videoyu "Şahsıma yapılan kanunsuzlukların taşeronu Mehmet Ağar ve Pelikancılardır" notuyla paylaşmıştı.

Peker, ikinci bir video daha yayınlayarak Ağar ailesine yönelik suçlamalarına yenilerini eklemişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN