Memduh Paşa Yalısı'nda filmleri aratmayan soygun! 130 milyon lirayı çuvalla taşıdılar! Gözaltılar var

İstanbul Sarıyer'deki Memduh Paşa Yalısı'nda film sahnelerini aratmayan bir soygun gerçekleşti. İddiaya göre, yalıda yaklaşık 1.5 yıldır özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Ahmet Y., 4 arkadaşıyla birlikte bu soygunu planladı. Soygunla ilgili 7 şüpheli gözaltına alındı.

Memduh Paşa Yalısı'nda filmleri aratmayan bir soygun gerçekleşti. Yalıda güvenlik görevlisi olarak çalışan Ahmet Y. gece saatlerinde alarmı susturduktan sonra maskeli ve siyah kıyafetli 4 arkadaşını yalıya aldı. Gri renkli kamyonetle yalıya yanaşan hırsızlar, içerideki 4 kasanın kapısını kırdı ve kasalarda bulunan 3 çuvala doldurdukları yaklaşık 130 milyon liralık dövizi çaldı. Daha sonra çuvalları kamyonete yükleyip hızla olay yerinden kaçtı.

33333.jpg

POLİS ANINDA MÜDAHALE ETTİ

Sabah saatlerinde yalıya gelen işyeri sahibi Ümit E.'nin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye başladı. Görüntülerde Ahmet Y.'nin maskeli kişileri içeriye aldığı, kasaları kırdığı ve paraları çuvallara doldurduğu net bir şekilde görüldü.

7 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Hırsızlık büro ekipleri, kamera görüntülerinden yola çıkarak İstanbul ve Tekirdağ'da yakaladıkları 7 şüpheliyi gözaltına aldı.

Olayın firari şüphelilerini yakalamak ve paranın geri kalanını bulmak için polis operasyonları halen devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN