Memleket Partisi'nde toplu istifa: İmamoğlu'nu destekleyecekler

Memleket Partisi'nde toplu istifa: İmamoğlu'nu destekleyecekler

Memleket Partisi'nin İstanbul'da aday çıkarma kararına tepki gösteren 3'ü MYK'dan olmak üzere 100'den fazla üye, partisinden istifa etti. İstifa edenlerin CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nu destekleyecekleri kaydedildi.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için geri sayım devam ediyor. Siyasi partiler meydanlarda vatandaşlara seslenirken, partiler içerisinde ise alınan kararlara tepki olarak istifalar geliyor. Son olarak CHP ile yapılan görüşmelerde anlaşma sağlayamayan Memleket Partisi'nden çok sayıda üye istifa etti.

Memleket Partisi'nin İstanbul'da aday açıklamasına tepki gösteren üç MYK üyesi, bir PM Üyesi, Genel Sekreterlik İletişim Danışmanı, iki İstanbul İl Başkan Yardımcısı, dört il yöneticisi, 4 ilçe başkanı ve 100'ün üstünde Memleket Partisi üyesi istifa etti.

Memleket Partisi 17 Şubat'ta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıklamıştı. Muharrem İnce, partisinin İBB adayının Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Berk Hacıgüzeller olduğunu ilan etmişti.

Gerçek Gündem'de yer alan habere göre; istifa edecek isimlerin CHP adaylarına ve İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'na açıkça destek verecekleri de belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN