Mersin'de kan donduran görüntüler: Dede torunlarının gözü önünde vuruldu

Mersin'de yaşanan olayda, 56 yaşındaki Salih Şahin, 2 torununu motosikletle evlerine götürürken, kimliği belirsiz bir motosikletli tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırgan, Şahin'e tabanca ile ateş ederek ağır yaraladı ve olay yerinden kaçtı. Saldırının şok edici anları ise bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Mersin'in Toroslar ilçesinde yaşanan dehşet verici olayda, 56 yaşındaki Salih Şahin, 2 torununu motosikletle evlerine götürürken, kimliği belirsiz bir motosikletli şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırgan, Şahin'e tabanca ile ateş ederek ağır yaraladı ve olay yerinden kaçtı.

Saldırının ürkütücü anları ise bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, Şahin'in torunlarıyla birlikte motosikletle ilerlerken, arkalarından gelen motosikletli şahsın tabanca ile ateş ettiği ve Şahin'in motosikletten düştüğü görülüyor. Saldırı sonrası panik halinde olan torunlar ise bir eve sığındı.

Ağır yaralanan Şahin, olay yerine sevk edilen ambulans ile Mersin Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Şahin'in durumunun hayati tehlike taşıdığı ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altında olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Saldırganın motosikletinin plakası ve kimliği henüz belirlenemedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN