Mersin'de kan donduran olay: Tartıştığı kadını önce vurdu sonra makasla...

Mersin'de kan donduran olay: Tartıştığı kadını önce vurdu sonra makasla...

Mersin'in Erdemli ilçesindeki bir tekstil atölyesinde akılalmaz bir cinayet yaşandı. Bir şahıs, daha önceden tanıdığı tekstil atölyesi sahibi kadını bodrum katına götürerek tabanca ile 2 el ateş ederek vurmasının ardından makasla da boğazını yaraladı. Olayın ardından polis ekipleri kısa sürede yakaladıkları şahsı gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Mersin'in Erdemli ilçesinde 38 yaşındaki F.E, daha önceden tanıdığı tekstil atölyesi sahibi 49 yaşındaki Hülya Kırmızı’nın iş yerine geldi. F.E, kadını bodrum katına indirerek burada kurusıkıdan bozma tabanca ile 2 el ateş ederek vurdu. Kırmızı'nın ölmediğini gören F.E, daha sonra makasla kadının boğazını yaraladı.

Ağır yaralanan kadın iş yerindekilerin haber vermesiyle ambulansla önce ilçedeki devlet hastanesine, ardından da Mersin Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bölgeye sevk edilen jandarma ekipleri ise şüpheli F.E.’yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Olayda kullanılan silah ve makasın da ele geçirildiği öğrenildi. Sabah saatlerinde Erdemli Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli adliyeye sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN