Mersin'de Mayıs ayında dolu yağdı

Mersin'de Mayıs ayında dolu yağdı

Mersin'in Erdemli ilçesine bağlı birçok mahallede dolu yağdı. Mayıs ayında dolu yağdığını gören vatandaşlar şaşkınlık yaşarken, dolu meyve ve sebze bahçelerine zarar verdi.

Meteorolojinin uyardığı yağışlı hava Mersin'de etkili oldu. Kuvvetli yağmur etkili olurken, bazı kırsal mahallelerde yağmurun ardından dolu yağdı. Mayıs ayında dolu yağdığını gören vatandaşlar şaşkınlık yaşarken yaklaşık 10 dakika süren dolu yağışı ile bölge beyaza büründü.

Erdemli ilçesine bağlı Esenpınar, Batısandal, Yeniyurt, Kızılen ve Hacıalan mahallelerindeki birçok meyve ve sebze bahçesi, fındık büyüklüğündeki dolu nedeniyle zarar gördü.

uu.jpg

Geçtiğimiz hafta da yağan dolu sebebiyle Esenpınar'ın da aralarında bulunduğu 3 mahallede bin 600 dekar meyve ve sebze bahçesi zarar görmüştü.

9246010.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN