Meteoroloji il il alarm verdi: İkisi birden vuracak, hazırlıklı olun!

Meteoroloji il il alarm verdi: İkisi birden vuracak, hazırlıklı olun!

Meteoroloji 24 Ocak Çarşamba günü hava durumu raporunu yayımladı. Son tahminlere göre; Şırnak, Siirt, Van, Hakkari ve Bitlis çevrelerinde yoğun kar beklenirken diğer bölgeler parçalı bulutlu olacak. Marmara ve kuzey Ege'de kuvvetli rüzgar bekleniyor. İşte illere göre 5 günlük hava durumu tahmini...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun doğu kesimlerinin çok bulutlu, Giresun ve Trabzon'un kıyı kesimleri ve Batman çevreleri ile Siirt ve Şırnak'ın batısı yağmurlu, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Erzurum, Kars, Ağrı ve Iğdır çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Yağışların; Şırnak ve Siirt'in doğusu, Van'ın güneyi ile Hakkari ve Bitlis çevrelerinde yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde kuzey, iç ve doğu kesimlerde pus ve yer yer sis ile birlikte iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

36 İLDE KAR YAĞIŞI

Meteoroloji'nin son hava tahmin raporuna göre, Türkiye genelinde hava durumu perşembe gününden itibaren önemli bir değişime uğrayacak. Perşembe gününden itibaren başlayacak olan yağışlı hava, hafta sonuna doğru yurdun büyük bir bölümünde kar yağışına dönüşecek. Özellikle Pazar günü, ülkenin 36 ilinde kar yağışı bekleniyor. Bu durum, kış mevsiminin etkisini artırarak, özellikle kar yağışının etkili olacağı bölgelerde vatandaşların ve yetkililerin dikkatli olmalarını gerektiriyor.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

24 OCAK ÇARŞAMBA GÜNÜ

1-copy.jpg

25 OCAK PERŞEMBE GÜNÜ

2-copy.jpg

26 OCAK CUMA GÜNÜ

3-copy.jpg

27 OCAK CUMARTESI GÜNÜ

4-copy.jpg

28 OCAK PAZAR GÜNÜ

5-copy.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN