Meteoroloji korkutan tabloyu paylaştı! 62 ile gümbür gümbür gelecek: Tarih verildi

Meteoroloji korkutan tabloyu paylaştı! 62 ile gümbür gümbür gelecek: Tarih verildi

Son dakika haberi... Mayıs ayı ile birlikte sağanak yağışlar tüm yurdu etkisi altına almış durumda. Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üstünde seyrederken yağışlar etkisini sürdürüyor. Vatandaşlar 'Hava durumu nasıl olacak? Yağışlar ne zaman duracak?' sorusunu araştırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. O illerde yaşayanlar dikkat! Kuvvetli yağışlar geliyor. Gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel felaketine dikkat! İşte son dakika hava durumu tahminleri...

Meteoroloji'den son dakika hava durumu uyarısı! Mayıs ayı ile birliktke etkili olan yağışlar tüm yurtta etkisini sürdürmekte. Çok sayıda kent için son dakika uyarısı yapıldı. Kuvvetli yağışlar geliyor. O günlerde sakın dışarı çıkmayın. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 62 kenti uyardı, gök gürültülü yağışlar gelecek. Tarih verildi! Peki yarın hava durumu nasıl? Haftaya hava durumu nasıl olacak? İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN SON DAKİKA UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Kuzey ve İç Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz (Gümüşhane ve Bayburt hariç), Doğu Anadolu’nun doğusu ile Siirt çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların: Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Ankara, Konya, Aksaray, Nevşehir, Niğde, Yozgat, Çankırı, Hakkari çevreleri ile Antalya’nın iç, Isparta, Burdur ve Van'ın güney kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor.

jhjhjhhj-15.jpg

Ege'de 2 ila 4 derece artacağı, Doğu Anadolu'da 4 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

KUVVETLİ YAĞIŞLAR GELİYOR!

Yağışların: Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Ankara, Konya, Aksaray, Nevşehir, Niğde, Yozgat, Çankırı, Hakkari çevreleri ile Antalya’nın iç, Isparta, Burdur ve Van'ın güney kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yerel dolu, yıldırım, hortum ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

hjjhhj-64.jpg

Rüzgarın Trakya’da kuzey ve kuzeydoğu, Güney Ege kıyılarında kuzey ve kuzeybatı yönlerden, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun doğusunda güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde (40-70 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

20 MAYIS 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

h1.png

21 MAYIS 2023 PAZAR GÜNÜ

h2.png

22 MAYIS 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

h3.png

23 MAYIS 2023 SALI GÜNÜ

h4.png

24 MAYIS 2023 ÇARŞAMBA GÜNÜ

h5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN