Meteoroloji merakla beklenen 18-24 Aralık hava durumunu açıkladı! Sevindiren haber Salı gününden sonra

Meteoroloji merakla beklenen 18-24 Aralık hava durumunu açıkladı! Sevindiren haber Salı gününden sonra

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 1 haftalık hava durumu raporunu paylaştı. 18 Aralık - 24 Aralık tarihleri arasında beklenen hava olayları paylaşıldı. 7 günlük harita paylaşan meteoroloji salı gününü işaret ederek müjdeyi verdi. İşte hava durumuna dair tüm detaylar...

HABER: BURAK ÖZTOPRAK

Haftalık hava durumu raporuna göre, Meteoroloji Genel Müdürlüğü salı gününe dair müjdeyi verdi. Rapor 18 Aralık - 24 Aralık 2023 tarihleri arasında günlük olarak paylaşıldı. Peki yeni haftada nasıl bir hava bizleri bekliyor?

HAFTALIK HAVA DURUMU RAPORU

Meteoroloji tarafından paylaşılan 7 günlük hava durumu raporuna göre; Aralık ayından itibaren düşüş gösteren sıcaklıklar ülke genelinde yeniden yükselecek. Sıcaklıklar kısa bir süreliğine yükselirken, o gün ise kar yağışı bekleniyor. Hafta içerisinde hem sıcaklık hem de serinlik farklı günlerde ülkeyi etkisi altına alacak.

gbjffnnxeaaja06.jpg

HAFTA İÇİ HAVA DURUMU ÖZETİ

Pazartesi günü ülke genelinde güneşli, yer yer parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün paylaşımına göre, mevsim normallerinin altında olan hava sıcaklığı, salı gününden itibaren yükselmeye başlayacak. Mevsim normallerine ilerleyecek sıcaklık, kuzey ve batı bölgelerinde mevsim normallerinin üzerine çıkacak. Çarşamba günü itibariyle Ege Bölgesi'nde yağışlar bekleniyor. Yağışlar perşembe gününden itibaren Akdeniz Bölgesi'nde Antalya kısmını, Ege ve Marmara'da etkili olacak. Cuma günü ülke genelinde yağmur yağışı beklenirken Doğu Anadolu Bölgesi'nde kar yağışı tahmin ediliyor.

HAFTA SONU HAVA DURUMU ÖZETİ

Cumartesi günü Güney Marmara tarafında beklenen kar yağışının ynaı sıra ülkenin geri kalan kısmında yağış bekleniyor. Pazar gününe dikkat çeken Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İç Anadolu, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi dışında yer alan çoğu bölgede kar yağışı beklediğini haritalarla paylaştı.

İŞTE 5 GÜNLÜK HARİTA

haritatahmingun1.png

haritatahmingun2.png

haritatahmingun3.png

haritatahmingun4.png

haritatahmingun5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN