Meteoroloji o şehirleri kırmızıya boyadı! Ekipler teyakkuza geçti! Asıl darbeyi şimdi alacak…

Meteoroloji o şehirleri kırmızıya boyadı! Ekipler teyakkuza geçti! Asıl darbeyi şimdi alacak…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü o şehirlerde kırmızı alarm verdi. O bölgeler felaketi yaşayacak. Hafta sonu planları bir bir iptal ediliyor. Dışarı çıkan çıktığına bin pişman olacak. İşte tüm detaylar…

Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmeler kapsamında İç Anadolu ve Orta Karadeniz'de sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağı belirtildi. Vatandaşların yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerektiğini belirten MGM, o şehirler için tek tek uyarıda bulundu. İşte tüm detaylar…

BİR ANDA BASTIRACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü orta Karadeniz'de akşam saatleri itibariyle kuvvetli yağışların etkili olacağını belirtti. Samsun, Ordu, Amasya, Tokat, Çorum, Kastamonu’da yerel ve kuvvetli yağışların görüleceği belirtilirken Samsun'un doğusu ile Ordu'nun batısında yer yer çok kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağı aktarıldı.
2 Eylül 2023 tarihinde başlayacak yağışların Pazartesi sabah saatlerine kadar aralıklarla etkili olacağı belirtildi. Bölgede yaşanabilecek sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı herkesin dikkatli ve tedbirli olması gerektiğinin altı çizildi.

saganak-yagis-1.jpg

ANKARA'DA KIRMIZIYA BOYANDI


Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan bir diğer açıklama kapsamında saat Pazar gününün ilk saatleri için uyarılar yapıldı. Ankara, Eskişehir, Konya, Çankırı, Kırıkkale, Yozgat, Sivas, Kayseri, Kırşehir, Aksaray ve Niğde’de sağanak ve aralıklı sağanak yağışların etkili olacağı belirtilirken sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, çatı uçması, yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğinin altı çizildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN